Obavijesti

Sport

Komentari 37

Birtija: Stavio bih neki sitniš na Bavarce jer oni ginu za slavu...

Birtija: Stavio bih neki sitniš na Bavarce jer oni ginu za slavu...
1

U finale Lige prvaka trebala bi proći Barcelona, jednostavno je bolja od Chelseaja. I Real je favorit protiv Bayerna, no Bavarci ipak ginu za slavu, isplati se riskirati...

VIDEO

Barcelonu možeš pobijediti samo ako se odrekneš nogometa kakav zamišljaju djeca maštajući o finalu nekog velikog natjecanja. I još moraš imati mnooogo sreće. 

Međutim, čak ako i igraš “nogomet za odrasle”, slabe su ti šanse moraš li biti bolji u dvije tekme. I da, mislim da moraš pobijediti i suca. Zapravo, nadam se da nogometa radi neće biti potrebno da sudac u Barceloni malo pomogne. 

Nije očekivano da Barca u dvije utakmice pogađa prečke, stative, promašuje šanse. Bolja je oklada da će Barca kod kuće zabiti bar tri, a teško da će primiti dva. A opet, nikad ne znaš, ne zabije li u prvom poluvremenu, još gore, ako Chelsea zabije, eto ti nervoze. Stvarno me zanima kako bi se u tim okolnostima ponašao sudac. 

A zna da pola kugle zemaljske želi gledati Barcelonu u finalu, zna da suci koji slobodnim sudačkim uvjerenjem pomažu momčadima koje neutralna publika i novac žele u finalima napreduju na sudačkim ljestvicama… Slaven Bilić jednom je rekao kako u finalima najčešće igraju Nike i Adidas. Bayern i Real su u Adidasu, pa je s te strane svejedno tko će proći. 

Nakon prve utakmice jasno je da je Bayern u stanju razmontirati, zakočiti igru Reala. Ostaje nejasno jesu li ti dečki što igraju za Real tako razmaženi da ni Mourinho nije dovoljan kako bi se vraćali u obranu. Na Chelsea ne bih stavio lovu jer je Barca bolja, zato što Nike “mora” igrati u finalu, i zato što tri milijarde ljudi želi da u finalu budu Barca i Real. 

Na Bayern bih stavio nešto sitno iako je Real favorit. Zato što bi se igrači Bayerna vraćali u obranu ma da uopće nemaju trenera. Voljni su patiti za slavu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...