Obavijesti

Sport

Komentari 15

Bišćan: Mi stvarno igramo dobro, ali nemamo sreće

Bišćan: Mi stvarno igramo dobro, ali nemamo sreće
1

Svjesni smo situacije s navijačima, ali njihova nam podrška u ovim trenucima jako treba. Mi smo zaslužili smo njihovo povjerenje, rekao je Bišćan

VIDEO

Nastavljamo gdje smo zastali, odnosno gdje smo zapeli. Neće biti prevelikih promjena u odnosu na sastav iz Varaždina. Vidjet ćemo u kakvom su stanju Butina i Barbarić i tek sutra odlučiti o sastavu za utakmicu protiv Karlovca, rekao je Sreten Ćul, v. d. trener Dinama, uoči sutrašnje utakmice.
Ćuk je dosad vodio jednu utakmicu "modrih" i to onu u Novoj Gorici gdje je Dinamo doživio debakl protiv Kopra. Sada će na klupi sjediti sve dok uprava ne dovede glavnog trenera.
- Postoje dvije vrste trenera. Oni koji su dobili otkaz i oni koji će ga tek dobiti. Nije baš zahvalno raditi u ovoj poziciji, ali ja i moji suradnici napravit ćemo sve ne bi li budućem treneru momčad ostavili u što boljem stanju - rekao je Ćuk i dodao:
- U Hrvatskoj postoje dvije škole nogometa. Hajdukova, koja teži agresivnosti i fanatizmu i Dinamova, koja teži pas-igri i nogometu ugodnom za gledanje. Mislim da ova momčad gaji "zagrebački stil" čemu u prilog govori igra protiv Šerifa i 26 udaraca na gol protiv Rijeke. Ali nekada vam lopta okrene leđa i jednostavno ne želi ući u gol. No, uvjeren sam da će se to brzo promijeniti.
Kapetana Igora Bišćana ne brine previše što momčad trenira bez pravog trenera:
- Situacija je malo neobična, ali to ne utječe i ne smije utjecati na naš rad i motivaciju. Olakšat ćemo Ćuku rad, jer on bi mogao na klupi ostati i duže nego što se misli.
Bišćanu će posebno nedostajati podrška BBB-a, koji već danima najavljuju bojkot.
- Mi nismo igrali loše u bitnim utakmicama, jednostavno mislim da nismo imali sreće. Dobro igramo, stvaramo puno više šansi u bitnim utakmicama nego prijašnjih godina i rekao bih da smo nesretno i nespretno ispali. Svjesni smo situacije s navijačima, ali njihova podrška nam je u ovim trenucima više nego potrebna. Zaslužili smo njihovo povjerenje, a nadam se da će klub naći način da se usuglasi s navijačima - poručio je Bišćan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući