Sport

Komentari 16

Biskup blagoslovio kapelicu ispod južne tribine Maksimira

Biskup blagoslovio kapelicu ispod južne tribine Maksimira

Nadam da će se igrači Dinama pronaći mir na ovom svetom mjestu, rekao je biskup zagrebački Ivan Šaško na misi i blagoslovu nove kapelice Sv. Josipa ispod juga

Zagrebački biskup, monsinjor Ivan Šaško u ponedjeljak u podnevnim satima služio je misu i blagoslovio novootvorenu kapelicu Svetog Josipa podno južne maksimirske tribine.

- Nadam da će se igrači Dinama pronaći mir na ovom svetom mjestu - poručio je Šaško na ceremoniji pred okupljenim igračima i stožerom hrvatskog prvaka.

Na misi i blagoslovu kapelice nazočio je dio igrača predvođen Kelavom, Brozovićem, Tomečakom, Ibanezom te Brodićem, Kolarom i Addyjem, a nazočna je bila i 'modra' delegacija sa Zdravkom i Zoranom Mamićem, Mirkom Barišićem i Krunom Jurčićem, a došao je i predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Kapelica, koju krase stajališta Isusovog Križnog puta, nalazi se odmah uz Dinamovu svlačionicu na južnoj strani stadiona.

Zoran Mamić nakon mise osvrnuo se na pojačanja, kojima se Dinamo bavi u posljednje vrijeme.

- Radimo na svim frontovima, Muha je jedan od opcija, dosta je blizu dolaska, a s druge strane, Ujah je završena priča. Iz Njemačke sam došao s dvije ponude, za Jedvaja i Vrsaljka, no obje smo odbili - rekao je mlađi Mamić.

Najčitaniji članci