Obavijesti

Sport

Komentari 1

Slavni američki kečer ispalio: Spavao sam s milijun žena...

Slavni američki kečer ispalio: Spavao sam s milijun žena...

Ako je bio s milijun žena, to je onda u prosjeku jedna žena na svakih 37,5 minuta od njegovog rođenja do danas, odgovorili su Michaelu Jonesu korisnici društvenih mreža

Amerikanac Michael Jones, puno poznatiji pod nadimkom Virgil, jedan je od najpoznatijih kečera i jedan od onih koji je popularizirao WWE organizaciju. Prvo je uplovio u profesionalne hrvačke vode pa ubrzo shvatio gdje je veća lova. Umjesto bolova i ozljeda, glumiš da se tučeš i dobiješ lovu. Ne može bolje.

Redale su se priredbe, pobjede, skupljali pojasi i novac, a samim time i slava. Dolaskom u najpoznatiju svjetsku kečersku organizaciju osvojio je 'Million Dollar' pojas te postao tjelohranitelj Teda DiBiaseja 'Million Dollar Mana', jednog od najpoznatijih kečera ikada. 

Danas Jones ima 71 godinu, kečerski dani davno su iza njega i zafalilo mu je pozornosti, a toliko mu je dosadno u mirovini da davno stečenu slavu koristi za gostovanje po emisijama gdje zabavlja gledatelje. 

Bio je gost u emisiji "The Breadstick Diaries", odgovarao je na pitanja gledatelja, a u moru brojnih stiglo je i jedno provokativno koje je završilo na usnama voditelja. 'Virgile, s koliko djevojaka si spavao u svome životu?'.

Jones se nasmijao, uzeo si vremena za prebiranje po sjećanju pa ispalio. 

- Ne znam... Vjerojatno s milijun u cijelom svijetu - rekao je hrvač i ostavio voditelja u šoku.

- Milijun, ma daj. Ajde sad ozbiljno - rekao mu je voditelj, misleći da nije dobro čuo, a Jones je samo hladno potvrdio.

- Milijun. 

Naravno da mu nitko nije povjerovao jer to je nemoguće obzirom na njegovu 71 godinu. Ili mu matematika nije jača strana ili je samo htio dobiti svojih pet minuta slave. Pedantni korisnici društvenih mreža iznijeli su zanimljivu računicu:

- Ako je bio s milijun žena, to je onda u prosjeku jedna žena na svakih 37,5 minuta od njegovog rođenja do danas. 

Ukratko, nemoguće. Pa sami zaključite govori li istinu ili ne.