Sport

Komentari 1

Bivši boksački prvak izboden mesarskim nožem pred obitelji

Bivši boksački prvak  izboden mesarskim nožem pred obitelji

Bio je s obitelji i uživao u karaoke večeri. Sjedio je, a onda ga je odjednom taj čovjek zagrlio. On je u početku mislio da je to iz prijateljskih namjera, a onda je osjetio ubod, ispričala je sestra napadnutog prvaka...

Bivši svjetski prvak u boksu Jorge Barrios (43) završio je u bolnici nakon što ga je, još neimenovani napadač, na dočeku Nove godine izbo mesarskim nožem, javlja Boxing Scene. 

U napadu su Barriosu ozlijeđena prsa, desna ruka i leđa, a prema nekim navodima je ostao i bez mobitela i novčanika koje je napadač uzeo i pobjegao. Dio argentinskih medija izvijestio je kako je napadač identificiran, a navodno je strašan čin napravio pred Jorgeovom obitelji s kojom je ovaj slavio novu godinu. Prvo ga je zagrlio, a potom nekoliko puta izbo nožem, opljačkao i pobjegao. 

- Bio je s obitelji i uživao u karaoke večeri. Sjedio je, a onda ga je odjednom taj čovjek zagrlio. On je u početku mislio da je to iz prijateljskih namjera, a onda je osjetio ubod. Ustao se, a zatim je obitelj počela vrištati vidjevši da Jorge krvari i ima nekoliko posjekotina -  izjavila je, Edith Barrios, sestra bivšeg svjetskog prvaka, piše Mirror.

Navodno se radilo o osveti za prometnu nesreću u kojoj je Barrios sudjelovao 2010. i pritom usmrtio trudnicu. 

- Ovo je za ljude koje si ubio - rekao mu je napadač kada ga je zagrlio, tvrde mediji.

Ipak, Jorge se neće dugo zadržati u bolnici budući da mu ozljede nisu toliko teške. Barrios je u boksačkoj karijeri postigao 53 pobjede, četiri poraza i jedan neodlučeni ishod te je u razdoblju između 2005. i 2006. godine bio WBO prvak u superperolakoj kategoriji.

Najčitaniji članci