Obavijesti

Sport

Komentari 6

Bivši engleski sudac kopačkom gađao Mourinha: Skamenio se

Bivši engleski sudac kopačkom gađao Mourinha: Skamenio se

Mourinho nije prestajao pričati. Tada sam poludio i zaurlao sam: 'Jebote, umukni, čovječe, i izlazi iz moje svlačionice.' Uzeo sam kopačku i bacio je prema njemu. Nisam to trebao napraviti, ali više me nije ni briga, rekao je

VIDEO

Bivši engleski sudac Mark Clattenburg (46) prisjetio se okršaja s portugalskim strategom Joseom Mourinhom (58) nakon utakmice Manchester Uniteda i Stoke Cityja. 

POGLEDAJTE VIDEO: Jose Mourinho

Pokretanje videa...

Jose Mourinho 00:09

Susret Premier lige iz siječnja 2017. godine završio je remijem, a Mourinho nije bio zadovoljan konačnim rezultatom te se odlučio obračunati s engleskim sucem. 

"Bilo je to nekoliko minuta nakon završetka utakmice, netko je pokucao na vrata naše svlačionice, bio je to Jose Mourinho, a ja sam u tom trenutku skidao kopačke",  napisao je Clattenburg u kolumni za Daily mail.

Arsenal v Chelsea - Barclays Premier League - Emirates Stadium

Naime, Mourinho je smatrao da je Clattenburg zakinuo njegovu momčad za penal nakon što je navodno Ryan Shawcross igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

"Ovaj put možeš biti sretan, ne možeš me kriviti za to. Dobro sam vidio, znam da sam dobro vidio", rekao je Clattenburg, nakon čega je počela rasprava. 

"Mogu te kriviti. Ne, nisi dobro vidio, pogriješio si", odgovorio je Mourinho.

"O čemu ti? U pravu sam, znam da jesam", nastavio je sudac.

Soccer - UEFA Champions League - Semi Final - Second Leg - Bayern Munich v Barcelona - Allianz Arena

"Mourinho nije prestajao pričati. Tada sam poludio i zaurlao sam: 'Jebote, umukni, čovječe, i izlazi iz moje svlačionice.' Uzeo sam kopačku i bacio je prema njemu. Pogodila je u zid pokraj njega, a on se samo skamenio. Nisam to trebao napraviti, ali više me nije ni briga. Bio sam toliko umoran od tih smiješnih mentalnih igrica", napisao je sudac pa je dodao:

"Putem kući stalno sam razmišljao o tome jesam li ipak pogriješio. No, došao sam doma i pogledao snimku. Bio sam u pravu, lopta ga je pogodila u prsa, ne u ruku. Zašto me onda Mourinho pokušavao napraviti smiješnim? Te sam večeri otišao spavati i znao sam da je bilo dosta. Znaš što, zaključio sam da se ne želim više baviti tim idiotima", zaključio je Clattenburg koji se od suđenja oprostio te godine. 

West Bromwich Albion v Leicester City - Premier League - The Hawthorns
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija