Obavijesti

Sport

Komentari 44

Bivši igrač Arsenala i Seville poginuo u prometnoj nesreći

Bivši igrač Arsenala i Seville poginuo u prometnoj nesreći
1

Jose Antonio Reyes (35) poginuo je u prometnoj nesreći u Španjolskoj. Od bivšeg igrača oprostili su se njegovi brojni klubovi, a Reyes je dobar dio karijere proveo i s našim Ivanom Rakitićem u Sevilli

VIDEO

Tužna vijest iz Španjolske. U prometnoj nesreći poginuo je bivši igrač Seville, Arsenala, Real Madrida i Atletico Madrida Jose Antonio Reyes (35).

Pokretanje videa...

00:57

Od svojeg bivšeg igrača oprostila se i Sevilla.

- Ne bismo mogli potvrditi lošiju vijest. Voljena zvijezda Seville Jose Antonio Reyes poginuo je u prometnoj nesreći. Počivao u miru - stoji u službenoj objavi Seville na Twitteru.

Reyes je u smiraju karijere igrao za drugoligaša Extremaduru, a svoju bogatu karijeru polako je privodio kraju. Ove sezone je u La Ligi 2 odigrao devet utakmica i ostvario jednu asistenciju.

Potekao je iz Seville, a kao njezin izdanak postao je najmlađi debitant kluba iz Andaluzije u dobi od 16 godina.

2004. prešao je u Arsenal gdje je osvojio ligu kao član kultne Arsenalove "Nepobjedive" momčadi, a zatim je išao i na posudbu u Real Madrid da bi se na neko vrijeme skrasio u Atletico Madridu. Tamo je odigrao ključnu ulogu dvije i pol godine te svojem klubu pomogao da dođe do naslove Europske lige 2010. i 2012. godine.

Zatim je uslijedio povratak u Sevillu gdje je igrao zajedno s našim Ivanom Rakitićem. Sa Sevillom je stigao do tri naslova Europske lige.

Zaigrao je i za Espanyol gdje je proveo jednu sezonu.

- Espanyol želi izraziti najdublju sućut te cijeloj obitelji i Sevilli poslati našu podršku - stoji u objavi Espanyola.

Nije htio igrati protiv Dinama

U kolovozu 2006. godine Arsenal je igrao kvalifikacije za Ligu prvaka protiv zagrebačkog Dinama. No Antonio Reyes rekao je Arseneu Wengeru da ga izostavi s popisa igrača za tu utakmicu jer bi njegov nastup zakomplicirao transfer u Real Madrid.

Wenger ga nije stavio u momčad, a Reyes je iste godine otišao u Real gdje je bio godinu dana na posudbi. Već sljedeće godine potpisao je za Atletico u kojem je ostao četiri godine.

Odgođeno kolo njemu u čast

U nedjelju se trebalo igrati sedam utakmica La Lige 2. One su odogođene zbog tragične nesreće koja se dogodila, a isto tako večerašnje finale Lige prvaka između Liveproola i Tottenhama počet će minutom šutnje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...