Obavijesti

Sport

Komentari 7

Bivši igrač Barcelone pucao je u bolnici, prijeti mu 12 godina

Bivši igrač Barcelone pucao je u bolnici, prijeti mu 12 godina
1

Nekadašnji turski reprezentativac Arda Turan, mora platiti čak 370 tisuća eura klupske kazne zbog fizičkog obračuna s turskim pjevačem Berkayom kojem je razbio nos, a prijeti mu i zatvorska kazna.

VIDEO

Bivši turski reprezentativac i nekadašnji igrač Barcelone Arda Turan (31) nastavlja sa skandalima. Njegova karijera ide silaznom putanjom od odlaska iz Atletico Madrida, a Turskom još odzvanja njegov pompozni odlazak iz reprezentacije. Zadnji incident nogometaša Basaksehira zbio se prije nekoliko dana kada se u jednom noćnom klubu potukao s turskom pjevačkom zvijezdom Berkayom i nanio mu teške ozljede.

Basaksehiru su odlučili stati na kraj nestašnom Turčinu i odrezati mu drakonsku kaznu od oko 370 tisuća eura pa je o svemu stiglo i priopćenje:

- Ono što se dogodilo tijekom reprezentativne pauze se kosi s etičkim i profesionalnim vrijednostima Basaksehira. Dok je slučaj još uvijek na sudu, zadržavamo pravo na naknadne sankcije, a sada smo odlučili Ardu Turana kazniti s 2.500.000 lira. Obveze igrača prema klubu će se nastaviti dok sud ne donese svoju konačnu odluku, rekli su iz kluba.

Podsjetimo, Turan je napao spomenutog Berkaya i pritom mu slomio nos, a povod je bila pjevačeva supruga Ozlem Adi.

- Da nisam oženjen, bio bih s tobom, rekao joj je turski šarmer.

Ipak, novčana kazna nije najgore što mu se može dogoditi. Protiv njega je tamošnje tužiteljstvo podiglo optužnicu i traže 12,5 godina zatvora. Istraga o ovom nemilom događaju je završena i detaljno je opisano što se dogodilo.

Nogometaš je u noćnom klubu seksualno uznemiravao Berkayevu suprugu Ozlem Adi, a pjevač je potom prišao nogometašu i rekao da će suprugu odvesti kući, a nakon toga će njih dvojica "porazgovarati". Verbalni sukob se nastavio, a došlo je i do fizičkog obračuna, prilikom čega je Turan pjevaču nanio teške tjelesne povrede. Berkay je zbog slomljenog nosta prebačen u bolnicu.

Turan je stigao do bolnice gdje je svađa nastavljena. Tijekom rasprave u jednoj od bolničkih prostorija, Arda je izvadio pištolj marke "Glock", te je Berkayu, pružajući mu pištolj rekao: - Nisam znao da je to tvoja supruga, da sam znao ne bih tako nešto učinio. Ako želiš možeš me ubiti.

Pjevač je uzeo pištolj i stavio ga na stranu, a Arda je ponovno uzeo pištolj i ispalio jedan hitac u pod prostorije. Osoblje bolnice je odmah dotrčalo u prostoriju i razdvojilo dva zaraćena čovjeka. Arda Turan je zatim napustio bolnicu. U okviru istrage utvrđeno je kako je Turan koristio pištolj "Glock", čije je posjedovanje i korištenje u Turskoj zakonom zabranjeno.

Turan je tako svojim ponašanjem po drugi put uspio oboriti turski rekord jer je u svibnju napao pomoćnog suca te je kažnjen sa 16 utakmica suspenzije, što je rekord turskog nogometa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija