Obavijesti

Sport

Komentari 6

Bivši igrač Milana priznao: Htio bih jednom trenirati Juventus

Bivši igrač Milana priznao: Htio bih jednom trenirati Juventus
1

Legendarni nogometaš Milana, Marco van Basten bez sumnje nije usrećio svoj bivši klub izjavom i to baš na dan derbija s Juventusom kako bi htio trenirati 'bianconere'

VIDEO

Vjerojatno neće biti sretni navijači 'rossonera' kada čuju koga bi voljela trenirati bivša legenda njihovog kluba. Marco van Basten koji je osam godina igrao za momčad iz Milana priznao je kako bi jednog dana htio zasjesti na klupu Juventusa. Izjava Nizozemca stigla je baš na dan velikog sraza dviju momčadi u derbiju 25. kola talijanskog prvenstva. Prva i druga momčad Serie A odmjerit će danas snage na San Siru. Milan 'bježi' 'Staroj Dami' jedan bod no 'bianconeri' imaju odigran i susret manje. Čini se kako će, iako je nosio dres Milana van Basten danas navijati za torinsku momčad.

No sigurno je da se nogometna legenda u Serie A neće vratiti već iduće sezone. Van Basten će iduće sezone trenirati nizozemskog prvoligaša Heerenveen. Nizozemacu je to prvi trenerski angažman od svibnja 2009. godine kada je dobio otkaz s klupe Ajaxa. Četiri je godine bio i trener nizozemske reprezentacije, ali izgleda da bivši europski prvak razmišlja o povratku u Italiju.

- Bilo bi lijepo jednog dana sjesti na klupu Juventusa. U pitanju je pravi nogometni gigant i jedan od talijanskih ponosa - imao je samo riječi hvale za torinsku momčad van Basten.

 S njegovim se aspiracijama sigurno ne bi složio trenutni trener Juventusa, Antonio Conte, a vjerojatno ni brojni sljedbenici 'rossonera'. Najbolje dane nogometne karijere van Basten je nedvojbeno proveo u Milanu, ali svoje trenerske očito bi htio ispisati na klupi 'Stare Dame'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića