Obavijesti

Sport

Komentari 0

Bivši igrači KK Splita: Spremni smo se odreći 5,5 milijuna kuna

Bivši igrači KK Splita: Spremni smo se odreći 5,5 milijuna kuna
1

Vjerovnici u rukama drže 53 posto potraživanja u procesu predstečajne nagodbe, a javnosti su predočili dva modela rješenja pat pozicije, u kojoj se klub nalazi

VIDEO

Spremni su se odreći 5,5 milijuna kuna te se nadaju kako bi većinski vlasnik kluba Grad Split, trebao prihvatiti njihovu ponudu, čime bi klub ipak izbjegao stečaj.

Pred novinare su stali bivši i sadašnji igrači Ante Grgurević, Srđan Subotić, Josip Sobin, Ivan Mimica i Vedran Vukušić te bivši trener Mladen Vušković, koji su ponudu grada, koji im nudi isplatu 40% dugovanja u roku deset godina, uz godinu počeka, ocijenili neprihvatljivom. Kao samostalni obrtnici na koncu bi više platili poreza i davanja, nego li im sjedne novca na račun.

- Sastali smo se s predstavnicima NO-a kluba i zatražili da se na sjednici Gradskog vijeća u srijedu uvrsti i točka o KK Split i čekamo rasplet - kazao je Srđan Subotić i dodao: 

- Nudimo im dvije opcije. Prva je da se pristajemo odreći 50% potraživanja ako nam se ostatak duga uplati odmah po završetku predstečajne nagodbe. Druga je opcija da se odričemo 40% potraživanja, da nam po završetku predstečajne nagodbe isplate 25%, čime bi zatvorili minuse, te još 35% nakon godinu i pol dana.

Na potezu je Grad Split.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju