Obavijesti

Sport

Komentari 33

Bivši izbornik: Ronaldo igra s vodonošama koji trče za njega

Bivši izbornik: Ronaldo igra s vodonošama koji trče za njega
1

U utakmici protiv Njemačke najbolje se vidjelo kako smo obezglavljeni kada je Ronaldo indisponiran, kritizirao je način igre Portugala bivši izbornik Queiroz

VIDEO

Nakon što je s dva gola praktički sam pobijedio Nizozemsku, Cristianu Ronaldu porasli su apetiti na Euru.

- Prošli smo najjaču skupinu, sada idemo po naslov - rekao je Ronaldo za portugalski Jornal de Noticias.

Cristiano ima priliku doći do čarobne brojke od 70 golova u sezoni. Nedostaju mu još samo dva, jer 60 je postigao u dresu Reala, a osam za Portugal. A sa ta dva dostigao bi i legendarnog Eusebia, koji je s devet golova na velikim natjecanjima portugalski rekorder.

No, unatoč brojkama, neki i dalje osporavaju Ronalda. Jedan od njih je i predsjednik Barcelone Sandro Rosell, koji je jučer izjavio:

- Je li bolji Messi ili Ronaldo? Pa Ronaldo ne bi imao mjesta u prvih 11 Barcelone, po mom mišljenju on je najbolji 12. igrač na svijetu!

Takve izjave bit će Ronaldu samo motiv više, kao i skandiranje “Messi, Messi” na utakmicama protiv Njemačke i Nizozemske.

Portugalski izbornik Paulo Bento na ovom je Euru svojim igračima dopustio druženje sa suprugama i djevojkama, no Ronaldo nema koristi od toga. Naime, njegova je djevojka Irina Šajk umjesto puta u Ukrajinu i Poljsku izabrala New York, gdje ovih dana nosi revije.

Bivši portugalski izbornik Carlos Queiroz smatra da igra Portugala previše ovisi samo o jednom igraču.

- Naša reprezentacija mogla bi se slobodno nazvati Cristiano Ronaldo i grupa igrača koji trče za njega kao vodonoše -cinično je rekao Queiroz i dodao:

- U utakmici protiv Njemačke najbolje se vidjelo kako smo obezglavljeni kada je Ronaldo indisponiran. Prije smo istodobno imali Luisa Figa, Ruia Costu, Paula Sousu i Fernanda Couta, a sada imamo samo jednog igrača koji stvara razliku.

A portugalske reprezentativce iživcirala je Platinijeva izjava da ga je iznenadilo što je Portugal u izravnom dvoboju izbacio Nizozemce, te da misli da će u finalu igrati 'furija' i 'elf'.

- Nadam se da se te riječi čelnog čovjeka Uefe neće odraziti i na suđenje, da neće biti favoriziranja tih momčadi - cinično je rekao Chelsin veznjak Meireles i dodao:

- Mnogi nisu željeli ni da Chelsea ove sezone osvoji Ligu prvaka, pa vjerujem da mogu i do trofeja s Portugalom.

Meireles će se večeras suprotstaviti klupskom kolegi Petru Čechu.

- Ovih dana nisam razgovarao s Meirelesom, budemo nakon utakmice, kada ću ga tješiti zbog ispadanja – nasmijao je novinare Čech.

Spomenimo i da se Rosicky nije dovoljno oporavio od ozljede Ahilove tetive, tako da će biti na klupi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'