Obavijesti

Sport

Komentari 15

Bivši muž Nine Morić izmislio da je Brozović spavao s Wandom Narom. Mora platiti 'vatrenom'

Bivši muž Nine Morić izmislio da je Brozović spavao s Wandom Narom. Mora platiti 'vatrenom'

U veljači 2019. Fabrizio Corona je napisao: "Mauro Icardi se razvodi od supruge. Wanda Nara je prevarila svog partnera s Marcelom Brozovićem". Oboje su ga tužili

VIDEO

Talijanski novinar i "paparazzo" fotograf Fabrizio Corona, u našem podneblju poznat kao bivši suprug hrvatske manekenke Nine Morić, mora platiti 5.000 eura odštete hrvatskom nogometašu Marcelu Brozoviću te po 7.500 eura argentinskom igraču Mauru Icardiju i njegovoj supruzi Wandi Nari jer je 2019. objavio vijest da je Nara u ljubavnoj aferi s Brozovićem prevarila supruga, odlučio je sud u Milanu ustvrdivši da je to lažna vijest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)

Presudom donesenom u srijedu Corona "zbog klevete" mora platiti i dodatnu kaznu od 1.500 eura, izvijestile su talijanske novine Il Messaggero i argentinski portal TyC Sports. Brozović koji igra za saudijski Al-Nassr i Icardi koji nastupa za turski Galatasaray igrali su zajedno prije pet godina u milanskom Interu. Corona je na internetskoj stranici svog medija King Corona Magazine izvijestio da se Icardi i Nara rastaju zbog afere koju je ona imala s Brozovićem.

Friendly - Al Nassr v Inter Miami

U veljači 2019. pisalo je u naslovu teksta: "Mauro Icardi se razvodi od supruge. Wanda Nara je prevarila svog partnera s Marcelom Brozovićem". Wanda Nara je podnijela tužbu, a na sudu je u travnju 2022. izjavila da je ta "lažna informacija" utjecala na odlazak Icardija iz Intera u francuski PSG. Nara je ujedno Icardijeva nogometna zastupnica.

Milano: Nina Mori? popila 20 tableta za spavanje i umalo umrla

- Zadovoljni smo osuđujućom presudom - izjavio je odvjetnik Danilo Buongiorno koji zastupa Brozovića.

- On (paparazzo) je osuđen na plaćanje naknade štete, što je privremena odluka, a mi sada imamo pravo nastaviti s tužbom za naknadu štete na građanskom sudu - dodao je.

Coronin odvjetnik je rekao u srijedu da će se žaliti na presudu, premda je zasad riječ samo o novčanoj kazni u ukupnom iznosu od 26.500 eura.

- Nisam zadovoljan. Nastavit ćemo s pravnom bitkom - izjavio je.

Dodao je da njegov klijent nije prvi objavio tu vijest, nego je ona već bila objavljena.

Fabrizio Corona in tribunale

Coronu mediji nazivaju "kraljem paparazzija" jer je poznat po više skandala vezanih uz poznate osobe, među kojima su nogometaši.

On je krajem 2023. godine preko svog portala objavio vijest da je talijanski reprezentativni nogometaš Sandro Tonali sudjelovao u sportskom klađenju premda je to strogo zabranjeno sportašima. Tonali je tijekom policijske istrage priznao da se kladio na utakmice svog bivšeg kluba Milana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu