Obavijesti

Sport

Komentari 8

Bivši realovac prevario ženu s najboljom prijateljicom, ona ih našla u krevetu: Sad se rastaju

Bivši realovac prevario ženu s najboljom prijateljicom, ona ih našla u krevetu: Sad se rastaju

Bivši nogometaš Reala Fernando Gago i bivša argentinska tenisačica Gisela Dulko rastali su se nakon deset godina braka. Gago ju je prevario s njezinom najboljom prijateljicom s kojom je i ostao u vezi

VIDEO

Umirovljeni argentinski nogometaš Fernando Gago (35) početkom listopada prevario je suprugu s njezinom 'najboljom' prijateljicom.

Bivša argentinska tenisačica Gisela Dulko (36) vraćala se kući iz popodnevne šetnje, dozivala je supruga koji se nije javljao nakon čega je otvorila vrata spavaće sobe i zatekla ga na djelu. 

Dulko nije previše odugovlačila te je zatražila razvod braka. Svi papiri bili su potpisani u roku od deset dana, a nevjerni Gago napustio je obiteljski dom. Prema pisanjima argentinskih medija, bivši nogometaš Real Madrida ostao je u vezi s njezinom najboljom prijateljicom Veronicom dok je bivša tenisačica prekinula svaki kontakt s njom. 

Par se upoznao prije 12 godina u Madridu na teniskom turniru, u bračne vode uplovili su dvije godine kasnije te imaju troje djece koja sada žive s njom u Nordelti, luksuznom naselju u predgrađu Buenos Airesa.

Gisela je bila 26. na WTA ljestvici u singlu te je osvojila četiri naslova, a posebno je briljirala u parovima gdje je bila prva na listi te osvojila čak 17 titula. No, zbog obiteljskog života odlučila je žrtvovati karijeru pa je zaključila priču s tenisom. 

Gago je pak od 2007. do 2012. godine igrao za Real Madrid, a uz to je bio član Valencije, Rome, Boce Juniors gdje je proveo osam godina, a karijeru je prošle godine završio u Velez Sarsfieldu. Za argentinsku reprezentaciju skupio je 61 nastup te je osvojio srebro na SP-u 2014. godine u Brazilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisela Dulko (@giseladulko)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu