Sport

Komentari 4

Bivši srpski izbornik tvrdi da sabotiraju Novaka: Maknuli su ga da mogu dati trofej Nadalu

Bivši srpski izbornik tvrdi da sabotiraju Novaka: Maknuli su ga da mogu dati trofej Nadalu

Uzeo je tri Grand Slama i jedno finale u prošloj sezoni, a to vam je dokaz da je najbolji svih vremena. Nisu mu dali da igra pa su izmislili glupe razloge kako bi trofej dali glavnom manekenu - Nadalu, rekao je Bogdan Obradović

Igra nije bila poštena. Lažu već stoljećima pa su nastavili sa svojom tradicijom laži, prevara i montiranja da cijeli svijet misli kako su oni prvaci. Zapravo nisu, maknuli su Novaka u trenucima kada je on najjači, rekao je bivši izbornik srpske Davis Cup reprezentacije, Bogdan Obradović (55) koji smatra kako je turnir namješten. 

POGLEDAJTE VIDEO: Novak Đoković

U finalu Australian Opena, Rafael Nadal pobijedio je ruskog tenisača Danila Medvjedeva sa 2-6, 6-7 (5), 6-4, 6-4, 7-5 nakon pet sati i 24 minuta igre u Rod Laver Areni te došao do 21. pojedinačnog naslova na Grand Slam turnirima. 

Srpskog tenisača Novak Đokovića su zbog problema s vizom deportirali iz Australije zbog čega mu je onemogućeno da se bori za deseti naslov na Australian Openu, a Bogdanović je uvjeren kako je to djelo organizatora turnira.

- Uzeo je tri Grand Slama i jedno finale u prošloj sezoni, a to vam je dokaz da je najbolji svih vremena. Nisu mu dali da igra pa su izmislili glupe razloge kako bi trofej dali glavnom manekenu tvrtke KIA - Rafaelu Nadalu. Sve skupa je namješteno i već viđeno - objašnjava Obradović nakon čega je rekao na koji način bi se Đoković trebao izboriti za nastup na preostalim Grand Slam turnirima: 

- Moj savjet je da koristi jedno tradicionalno oružje - glogov kolac. Time su se ubijali vampiri, a Novak treba smisliti kolac kako bi jednom za sva vremena ostavio vampire u pećini, tamo gdje i trebaju biti - zaključio je.

Najčitaniji članci