Sport

Komentari 11

Bivši 'vatreni': Prebolio sam koronu i dvaput se cijepio pa sam bio pozitivan čak tri puta!

Bivši 'vatreni': Prebolio sam koronu i dvaput se cijepio pa sam bio pozitivan čak tri puta!

Nije mi bilo jasno kako je to moguće, prebolio sam, dvaput se cijepio i svejedno bio pozitivan. I svaki put drugi dan test je bio negativan. Trebao sam u Saudijsku Arabiju, ali posao je propao

Propao mi je trenerski angažman u Saudijskoj Arabiji, trebao sam biti pomoćnik Alenu Horvatu. Jednostavno me više nisu mogli čekati, rekao je bivši hrvatski nogometni reprezentativac Daniel Šarić (49) u intervjuu za Sportske novosti.

Priča je dosta bizarna. Trebao je ljetos na Bliski istok, prebolio je korona virus u svibnju pa se dvaput cijepio, što je bio uvjet za ulazak u Saudijsku Arabiju.

POGLEDAJTE VIDEO: Lijek za covid

- U Rijeci sam napravio PCR test i na moje iznenađenje rezultat je bio pozitivan. Propao mi je put. Nije mi bilo jasno kako je to moguće, prebolio sam, dvaput sam cijepljen i svejedno pozitivan. Već drugi dan išao sam na još jedan test, taj je bio negativan - objasnio je Riječanin.

Pokušao je ponovno.

- Tri dana kasnije rezervirao sam novi let i ponovno obavio testiranje. Nevjerojatno, i tada sam bio pozitivan, nakon čega sam ostao u karanteni, iako nisam imao nikakve simptome bolesti. Po isteku predviđenog vremena dobio sam negativan nalaz, treći put uzeo kartu za Saudijsku Arabiju, ali, dakako, prije nego što sam trebao krenuti prema zračnoj luci, morao sam opet na PCR. Znate već - i u tom trećem navratu bio sam pozitivan!?

ARHIVA - Split: Rijeka osvojila Hrvatski kup 2005. godine, prvi trofej nakon 26 godina

Sve je testove obavio na istom mjestu u Rijeci, kaže, a nakon toga testirao se još triput i svaki je put bio negativan. Kako je moguće da mu se to dogodilo?

- Liječnici kažu da je moguće da je ostalo nešto od korone koju sam prebolio. To su rubne vrijednosti pa jednom pokaže ovako, drugi put onako. Međutim nisam mogao u avion, a baš kad sam imao rezerviran let svaki sam put bio pozitivan. Peh. Krivo mi je...

Posao je u klubu Al-Batin na koncu dobio Mladen Posavec, bivši igrač Varteksa.

Najčitaniji članci