Obavijesti

Sport

Komentari 68

Bjelica i Oršić dolaze u Dinamov hotel, a navijači Trabzonspora luduju za Petkom: 'Čekamo te!'

Bjelica i Oršić dolaze u Dinamov hotel, a navijači Trabzonspora luduju za Petkom: 'Čekamo te!'

Bivši trener i napadač "modrih" opet rade skupa u turskom klubu, a kolonija dinamovaca u Trabzonsporu mogla bi se pojačati

VIDEO

Zanimljiva će biti iduća tri dana u Brdu kod Kranja. U istome hotelu na slovenskim pripremama nogometaši Dinama i Trabzonspora. S jedne strane Bruno Petković (28), s druge Mislav Oršić (30). Dojučerašnji suigrači i sjajan tandem "modrih" opet na istom mjestu, ali ne pod reprezentativnom kapom.

Dinamo ulazi u završnu fazu priprema, do utakmice protiv Hajduka u Superkupu na Maksimiru ostalo je još samo 11 dana, a generalku će u kampu Slovenskoga nogometnog saveza imati u petak od 18 sati protiv praške Sparte. Ranije je momčad Igora Bišćana remizirala s Koprom (2-2) pa pobijedila CSKA Sofiju (3-2).

Za razliku od Dinama, Trabzonspor je tek na početku priprema, a ima i više vremena do prve službene utakmice (11.-13. kolovoza) pa će u Sloveniji provesti čak tri tjedna, do 26. srpnja. Zanimljivo, u prvoj utakmici ovu subotu turski klub za protivnika ima Hajduk (11.30), a čekaju ga utakmice i protiv MOL Fehervara (15. srpnja), Celja (16. srpnja), Rabotničkog (25. srpnja) i još jedna 26. srpnja.

Turski mediji tjednima pumpaju priču oko odlazaka dinamovaca u njihovu ligu, a imajući u obzir interes Bjelice za Petkovića, možda će baš ovaj tjedan biti ključan oko toga da zvijezda "modrih" krene na istok. Pitate li navijače Trabzonspora, jedne od najvatrenijih u Turskoj, kampanja je već odavno počela.

Uz fotografije Brune i njegove zaručnice Ive Šarić (34) na ljetovanju u Mykonosu u Grčkom zasuli su Petkovića komentarima "dođi u Trabzonspor", pokazali mu video navijača, napisali mu da ga čeka Oršić... Ima i navijača Dinama koji mu pišu poruke da ostane.

S Dinamom ga veže još godinu dana ugovora, novi zasad nije na pomolu pa "modri" na njemu ne mogu zaraditi previše. Idealna prilika za Bjelicu?

Jedan drugome asistirali za 28 golova

Petkoviću je inače Oršić, nakon Dominika Livakovića, suigrač s kojim je odigrao najviše utakmica, 176, a isto vrijedi i za Mislava. Skupa su na terenu bili 10.201 minutu, prvi put još 2013. u pobjedi Hrvatske U-21 u Lihtenštajnu. Orša je odmah asistirao Petku za gol, a napravio je to još 11 puta, dok je u suprotnom smjeru stiglo 16 asistencija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'