Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
83 komentara

Nisam bio psihološki spreman, nemam energiju koju sam imao

Jednostavno, nisam reagirao onako kako sam trebao. Nisam se ponio gospodski kako to treba napraviti trener Dinama. Pogriješio sam na travnjaku i poslije utakmice, rekao je Nenad Bjelica

Osijek: Treneri NK Osijek i GNK Dinamo održali konferenciju za medije
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
83 komentara

Čovjek sam od krvi i mesa. Vodio sam 59. utakmicu na klupi Dinama u HNL-u i prvi put sam isključen, rekao nam je jutro poslije poraza u Osijeku trener Dinama Nenad Bjelica i dodao:

- Ispričavam se sucu Zebecu, javnosti i novinarima u Osijeku. Nisam reagirao onako kako sam trebao, nisam se ponio gospodski kako to treba napraviti trener Dinama. Pogriješio sam na travnjaku i poslije utakmice.

Bjelica je isključen u samoj završnici utakmice. Kako stoji u zapisniku, sucu Zebecu rekao je: "Pi*ka vam materina, je*em vam mater na vašem suđenju! Prepali ste se domaćina, zato tako i sudite".

- Moram prvo analizirati svoje ponašanje, nemam energiju kakvu sam imao u prvome dijelu sezone, a očito je nema niti momčad. Nakon utakmice sam na pitanja odgovarao s nemam komentara jer nisam bio u psihološkom stanju da nešto drugo kažem. Da ne bih slučajno rekao nešto što ne mislim, a suđenje ne komentiram - rekao je Bjelica.

KAD NE IDE, PALJBA PO SUCIMA Pad Dinama očekivan, ali nije opravdanje za takvo ponašanje

Ni sudac Mario Zebec, tvrde svjedoci, nije ostao dužan treneru Dinama. Ali toga u prijavi nema.

- Ono što se dogodi na terenu, ostaje na terenu, nisam cinkaroš. Ne pišem nikakve prijave - kaže Bjelica.

U srijedu će Bjelica doznati kaznu za isključenje. Gotovo sigurno neće voditi utakmicu protiv Intera, a nakon toga Dinamo igra protiv Rijeke i Hajduka na Poljudu. Lako je moguće da propusti i ta dva derbija. Dinamo bi onda s klupe vodili Rene Poms i Nino Bule.

 

Naši partneri pišu
Message