Obavijesti

Sport

Komentari 32

Bjelica je ljutit: Tko ne da sve od sebe, kod mene neće igrati

Bjelica je ljutit: Tko ne da sve od sebe, kod mene neće igrati
1

Čestitam Andriću, nije lako zabiti dva gola iz penala u istoj utakmici, znam to iz svog iskustva. Čestitam Gavranoviću i Dilaveru na dobroj utakmici, a ostale neću komentirati, rekao je Bjelica

VIDEO

Gorica je po prikazanom zaslužila remi, priznao je nakon pobjede od 2-1 trener Dinama Nenad Bjelica. Strateg modrih smatra kako je njegova momčad ovaj susret riješila individualnom kvalitetom. 

- Bitno je da smo pobijedili nakon teškog četvrtka. Važno je da su tri boda tu, rekao je Bjelica, a onda kritizirao svoju momčad.

- Čestitam Andriću, nije lako zabiti dva gola iz penala u istoj utakmici, znam to iz svog iskustva. Čestitam Gavranoviću i Dilaveru na dobroj utakmici, a ostale neću komentirati. Dinamo mora igrati puno bolje nego danas. Neću niti ja niti Dinamo trpjeti povlačenje ručne. Nema opuštanja. Nema kod mene takvih stvari.

Dinamo ima čak 20 bodova prednosti nad Rijekom, ali Nenadu Bjelici je jako zasmetao nedostatak angažmana pojedinih igrača. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Imamo veliku bodovnu prednost i širok igrački kadar i svaka prilika koju dobiju igrači, oni to moraju iskoristiti na najbolji mogući način. 

Očito je Bjelicu zasmetalo izdanje pojedinih igrača jer kako sam priznaje Dinamo danas nije bio pravi i on ne želi da do kraja sezone u HNL-u neki njegovi igrači samo odrađuju posao.

Bivši igrač Gorice Atiemwen zaigrao je u prvoj postavi, no na poluvremenu je morao izaći iz igre.

- Atiemwen je izašao na poluvremenu zbog ozljede. On je okrenuo zglob, vidjet ćemo sutra an pregledu jesu li mu otišli ligamenti.

Na drugoj strani, drugačije raspoloženje, Sergej Jakirović je ponosan na igrače.

- Limitirali smo Dinamo na samo jednu priliku, bili smo dobri i zaslužili više. Opet smo minimalno izgubili od Dinama, valjda nam treba hrabrosti za nešto više - rekao je Jakirović pa se kratko osvrnuo na suđenje.

- Imaju ljudi koji su angažirani koji će to komentirati, ja o tome ne pričam - jasan je bio trener domaćina koji je jako dobar prijatelj s Bjelicom.

Sada slijedi reprezentativna pauza i prilika ekipama da se odmore i pripreme za završni dio sezone.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram