Obavijesti

Sport

Komentari 24

Bjelica: Juve će izbaciti Barcu, a 'kantu' će osvojiti - Atletico!

Bjelica: Juve će izbaciti Barcu, a 'kantu' će osvojiti - Atletico!
1

SPEKTAKL Barcelona u četvrtfinalu Lige prvaka ide na Juventus, a Bayern će na Real Madrid. Nenad Bjelica na krovu Europe vidi Atletico. Bit će to treća sreća za njih, kaže nam Bjelica

VIDEO

Real i Bayern 11. će put igrati u nokaut fazi Lige prvaka/Kupa prvaka. Dosad su i jedni i drugi dalje prošli po pet puta. Posljednji su put igrali u polufinalu 2014. godine, a dalje je prošao “kraljevski” klub.

Ždrijeb je ponovno spojio ova dva velikana. Ovoga puta igrat će u četvrtfinalu. Luka Modrić i Mateo Kovačić protiv bavarskog diva, bit će to sigurno pravi spektakl.

- Teško je nekome dati prednost. Moram priznati da me nijedna od ove dvije momčadi baš nije oduševila. I jedni i drugi se jako muče. Ako trebam birati, onda ću reći da će dalje proći Bayern - kaže nam Nenad Bjelica, trener poljskog Lecha.

On je s Austrijom Beč igrao u skupini Lige prvaka. Zna kako je voditi momčad protiv velikih klubova. Baš je te sezone u Ligi prvaka igrao protiv Atletica Diega Simeonea. Madriđani su te sezone došli do finala.

- Atletico će biti prvak Europe ove sezone. Odlični su, izgubili su dva finala, ali će ovo biti treća sreća za njih - rekao je Nenad Bjelica.

Atletico u četvrtrfinalu igra protiv Leicestera. Dobio je protivnika kojeg su svi htjeli i Madriđani su veliki favoriti protiv engleskog prvaka. Barcelona je u finalu Lige prvaka 2015. godine pobijedila Juventus, a sad će “Stara dama” imati priliku za revanš.

To je drugi par četvrtfinala koji će se nestrpljivo iščekivati. Ivan Rakitić je u berlinskom finalu zabio vodeći gol za Barcu, sad ga čeka obračun protiv hrvatskog dvojca, Marija Mandžukića i Marka Pjace.

'Juve nije PSG'

Mandžo tad nije bio u Juventusu, igrao je za Atletico.

Mnogi na vrhu vide Barcelonu, ali Bjelica smatra kako će Juventus proći dalje.

- Dajem prednost Torinezima jer imaju dovoljno kvalitete da izbace Barcu. Oni se neće postaviti taktički loše kao što je to napravio PSG. Juventus će igrati drugačije protiv Barce. Radi se o odličnoj momčadi koja će, prema mojem mišljenju, izbaciti Katalonce - rekao je Nenad Bjelica.

Monaco Danijela Subašića u četvrtfinalu ide na Borussiju Dortmund. Nema sumnje kako će ove biti dvije utakmice gdje će se igrati na sve ili ništa.

Radi se o dvije momčadi koje igraju atraktivno, zabijaju puno golova i ovdje se očekuje prava golijada. Borussia je prvi i jedini naslov europskog prvaka osvojila prije dvadeset godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom