Obavijesti

Sport

Komentari 135

Bjelica: Livaja možda nije niti trebao biti pozvan za Ligu nacija

Bjelica: Livaja možda nije niti trebao biti pozvan za Ligu nacija

Ne prizivam dečku kaznu, želim mu stvarno sve najbolje, ali mislim da to nije bilo u redu i da nije bilo lijepo. Isto kao što nije bilo lijepo ponašanje tog navijača. To je katastrofa i dno dna, rekao je hrvatski trener

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija ima novu povijesnu šansu pospremiti još jedan trofej u vitrine. Ovoga puta onaj najsjajniji, po prvi puta u svojoj povijesti. Hrvatska je bila srebrna i dva puta brončana na Svjetskom prvenstvu, a trofejem pobjednika Lige nacija u finalu protiv Španjolske (nedjelja, 20:45) ostvarila bi novi veliki uspjeh.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Livaja napustio tabor 'vatrenih' nakon incidenta na treningu! 00:42

Dio reprezentacije i nove medalje, bila ona zlatna ili srebrna, neće biti Marko Livaja. Najbolji igrač HNL-a je nakon sukoba s navijačima na Rujevici u kampu reprezentacije još prije odlaska u Nizozemsku odlučio napustiti tabor Vatrenih.

KATAR 2022 - Hrvatska protiv Kanade završila poluvrijeme pogotkom Livaje za 2:1

Kako se ubrzo ozlijedio i Joško Gvardiol, Zlatko Dalić odredio je da u Rotterdam putuje Dion Drena Beljo.

Svoje viđenje cijele situacije dao je i hrvatski trener Nenad Bjelica, trenutno na klupi turskog prvoligaša Trabzonspora.

POGLEDAJTE VIDEO: PITALI SMO ŽENE ZNAJU LI ŠTO JE ZALEĐE

- Livaja je veliki igrač, ikona Hajduka i igrač koji dvije godine nosi Hajduk, ali i igrač koji je HNL-u dao kategoriju više. Njegove majice nose djeca, on mora biti primjer. Svi mi koji smo na tom nekom nivou moramo biti primjer drugima. Ja isto u nekim trenucima nisam bio primjer pa sam se ispričao zbog toga i znao da to nije bilo korektno. Mi moramo voditi računa o tome što pričamo, pjevamo i pišemo po društvenim mrežama. Mislim da njegova reakcija nakon finala Kupa nije bila primjerena, ali i da bi jedna isprika sve riješila - rekao je Bjelica u emisiji Ante Breke "Sport Nedjeljom" pa dodao:

- On je došao u reprezentaciju s teretom toga. Možda bi ja kao trener to drugačije menadžirao. Možda nije ni trebao biti pozvan za ovu akciju dok se ne zna hoće li ili neće dobiti kaznu. Ne prizivam dečku kaznu, želim mu stvarno sve najbolje, ali mislim da to nije bilo u redu i da nije bilo lijepo. Isto kao što nije bilo lijepo ponašanje tog navijača koji ga je vrijeđao. To je katastrofa i dno dna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...