Obavijesti

Sport

Komentari 24

Bjelica: Nismo konkurentni ni po čemu Dinamu! A Kleinheisler je trebao pucati penal i odbio...

Bjelica: Nismo konkurentni ni po čemu Dinamu! A Kleinheisler je trebao pucati penal i odbio...

Nismo opušteni i ne uživamo u igri kako bismo trebali. Puno smo bolje igrali dok smo vijali vrh, a kad si tamo, onda je to druga vrsta pritiska, požalio se trener Osijeka nakon drugog poraza u nizu

VIDEO

Čak tri poraza ubilježio je Osijek i pobijedio samo dvaput u osam sedam utakmica u kolovozu. Drugim porazom u nizu, onim protiv Dinama u Gradskom vrtu prošlu nedjelju (2-0), splasnuo je optimizam u svlačionici "bijelo-plavih".

Pokretanje videa...

Bjelica i Osječani slave 00:59

- Očito još nismo dorasli takvim situacijama i još moramo raditi na tome da psihološki možemo podnijeti taj pritisak. Ako gledamo realno stanje, onda ni po čemu nismo konkurentni Dinamu, a stvorila se atmosfera kako smo im glavni protukandidat za titulu. Vjerojatno nas taj pritisak u određenim situacijama koči - rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica za Sportske novosti.

Nikad bolji start u prvih pet kola HNL-a Osijeka, a onda i uzastopni porazi za Bjelicu. To mu se nije događalo šest godina. Pa su se čuli i prvi zvižduci za njegova mandata iako je često znao govoriti da njegovim momčadima navijači ne zvižde.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Jakić i službeno član Eintrachta: Dinamu ide 7 milijuna eura, ali i čak 30% od sljedećeg transfera!
Jakić i službeno član Eintrachta: Dinamu ide 7 milijuna eura, ali i čak 30% od sljedećeg transfera!

- Otkako smo na vrhu, ne igramo nogomet kakav smo igrali dok smo bili treći-četvrti. Nismo opušteni na terenu, ne uživamo u igri kako bismo trebali, noge kao da ne reagiraju kako bi trebale reagirati i to jednostavno onda izgleda onako kako izgleda. Puno bolje smo igrali dok smo vijali vrh, a kada sjedneš na vrh onda je to druga vrsta pritiska s kojim se mi još ne možemo nositi. To je određeni proces odrastanja svih nas u klubu - rekao je.

Iznio je trener Osijeka i zanimljiv detalj oko penala s utakmice protiv Dinama koji je Dominik Livaković naposljetku obranio pri vodstvu gostiju 1-0.

- Kleinheisler je bio određen za šutiranje, ali on nam je u tom trenutku iskomunicirao kako se ne osjeća dobro. Vidio sam želju kod Pilja i uvijek moraš dati da puca penal igraču koji je uvjeren da ga može šutnuti. Bože moj, dogodilo se što se dogodilo. Miérez nije bio određen da šutira, promašio je zadnja četiri i zato je šansu dobio netko drugi.

Baš je Miérez i otkup njegova ugovora razlog zašto novih dolazaka u Osijek "99 posto" neće biti, ali moglo bi biti odlazaka, kaže trener Osijeka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu