Obavijesti

Sport

Komentari 58

Bjelica je operirao kralješnicu: Hvala svima koji brinu za mene

Bjelica je operirao kralješnicu: Hvala svima koji brinu za mene

Operativni zahvat izvršio je prof. dr. sc. Krešimir Rotim u petak u večernjim satima. NK Osijek potvrdio je da će nadolazeće susrete s klupe voditi prvi pomoćnik Rene Poms uz asistenciju Nine Bule

VIDEO

Nenad Bjelica uspješno je operiran u petak navečer. Kirurški zahvat na kralješnici izvršio je ugledni hrvatski specijalist neurokirurg prof.dr.sc. Krešimir Rotim u Specijalnoj bolnici Neurospine.

POGLEDAJTE VIDEO: Bjelica i Osijek slave

Pokretanje videa...

Osijek slavi pobjedu 00:56

Potvrdu o uspješnom operativnom zahvatu objavio je NK Osijek putem službenog priopćenja.

Naš trener Nenad Bjelica uspješno je operiran i dobro se oporavlja nakon kirurškog zahvata kojega je imao u petak u večernjim satima. Kao što je poznato, šef stručnog stožera Bijelo-plavih suočio se s velikim problemima glede bolova u leđima, pa su sve liječničke preporuke bile takve da je operacija kralješnice nužna i neodgodiva. Obavljena je u Poliklinici Rotim, u Specijalnoj bolnici Neurospine, a Bjelica je bio u sigurnim rukama uglednog specijalista neurokirurga prof.dr.sc. Krešimira Rotima. Sve je dobro prošlo, Nenad će još ovoga vikenda ostati u bolnici, a od ponedjeljka će već biti na kućnom oporavku - stoji u priopćenju na službenim stranicama NK Osijeka.

ljetopis

Hrvatskom treneru sada slijedi kratki oporavak, a na poslu u Gradskom vrtu mogao bi biti već za sedam, osam dana.

- Nogometni klub Osijek zahvaljuje doktoru Rotimu i njegovim suradnicima te cijelom liječničkom timu tamošnje Poliklinike na promptnoj reakciji, iskazanoj brizi, dakako i odrađenoj operaciji koja će našem treneru omogućiti normalno funkcioniranje nakon izraženih problema koje je imao u posljednja dva tjedna. Također, zahvala ide i svima u osječkom KBC-u koji su se na bilo koji način angažirali da bi Bjelica lakše prevladao probleme koje je do sada imao - nastavlja se u priopćenju Osijeka.

Dok se Bjelica oporavlja, na klupi Osijeka zamijenit će ga prvi pomoćni trener Rene Poms dok će Austrijancu asistirati Bjeličina desna ruka Nino Bule.

Nenad Bjelica se po uspješnoj operaciji javio iz bolnice.

- Hvala svima koji brinu za mene. Sutra već idem kući, jedva čekam povratak na zeleni teren. I povratak novim radnim pobjedama - poručio je Bjelica iz bolničke postelje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani