Obavijesti

Sport

Komentari 114

Bjelica: Ovakav spretan gol je nagrada za sve tijekom derbija; Tomić: Išli smo na pobjedu, ali...

Bjelica: Ovakav spretan gol je nagrada za sve tijekom derbija; Tomić: Išli smo na pobjedu, ali...

Nikad se ne žalimo kad nam netko nedostaje, kada su nam nedostajali igrači zbog ozljede ili korone pokušali smo na teren poslati najbolji mogući sastav i vjerujem u svakog igrača koji je u našem kadru, kaže Bjelica

VIDEO

Čestitao bih svojim igračima i našim navijačima koji su nas nosili do pobjede. Gledajući utakmicu devedeset i nešto minuta mislim da smo mi zasluženo pobijedili. U prvom poluvremenu smo mogli doći do prednosti, u drugom nije bilo nekih izrazitih šansi. Ovakav jedan spretan gol je na kraju nagrada za sve što smo uložili tijekom utakmice - rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica za Arenu Sport nakon pobjede nad Rijekom u žestokom derbiju pa dodao:

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dino Mataković napisao himnu Osijeka VIDEO

- Nikad se ne žalimo kad nam netko nedostaje, kada su nam nedostajali igrači zbog ozljede ili korone pokušali smo na teren poslati najbolji mogući sastav i vjerujem u svakog igrača koji je u našem kadru. Danas su ovi dečki koji su nastupili dali svoj maksimum i možemo biti zadovoljni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Krešića pogodila lopta u ruku, Jović kaže: Nema najstrože kazne. Je li Osijek zakinut?
Krešića pogodila lopta u ruku, Jović kaže: Nema najstrože kazne. Je li Osijek zakinut?

Postavka igrača je bila takva da je Caktaš bio niže u sredini, Kleinheisler lijevo, a Fućak u vrhu napada.

- Laszlo je već u prošlom dijelu sezone odigrao nekoliko utakmica na lijevom krilu, Fućak je isto u Orijentu igrao jako puno na centralnoj špici. Mi smo ga koristili u pripremama i u prvim utakmicama na lijevom krilu, ali evo i danas su pokazali da se mogu adaptirati na takve pozicije. Kada u kadru imate igrača kao što je Mijo Caktaš, morate tu jedanaestoricu prilagoditi njemu. On je opasan u svakoj situaciji, može napraviti višak, opasan je iz drugog plana...

Osijek: Osijek protiv Rijeke u 23. kolu Prve HNL

- Fokusiramo se na svaku sljedeću utakmicu, Rijeka nam je veliki suparnik za najviše pozicije. U ovom prvenstvu ostaviti Rijeku bez ijednog gola u tri utakmice... Nismo se ni mi baš nazabijali, zabili smo samo dva, ali bila su dovoljna za dvije pobjede. Možemo biti zadovoljni s defenzivnom igrom koja je Rijeku ostavila praktički na samo jednoj šansi iz prvog poluvremena. Jednu Rijeku koja uz Dinamo i Hajduk ima najbolju ofenzivnu kvalitetu u ligi.

Bjelica probudio Škorića, Rijeka je morala kupiti Kristiana Fućka
Bjelica probudio Škorića, Rijeka je morala kupiti Kristiana Fućka

Uskoro bi se trebao vratiti i Mierez.

- Očekujemo da bi Ramon mogao biti iduću utakmicu na raspolaganju. Isto tako, Jugović se već ozbiljno nameće u treninzima, tako da bi i on mogao biti na raspolaganju. Danas smo morali ostaviti dva, tri igrača izvan kadra jer imamo dovoljno kvalitetnih igrača i to nije lagano, ali bitno je u borbi za vrh imati širok kadar. Kada netko nedostaje da ga drugi može kvalitetno nadomjestiti.

Osijek: Osijek protiv Rijeke u 23. kolu Prve HNL

Trener Rijeke Goran Tomić nije mogao biti zadovoljan ishodom. Imao je bod u džepu pa ga izgubio nesretnim autogolom.

- Osijek je zasluženo pobijedio, formacija koju smo izveli dovoljno govori. Htjeli smo ići na pobjedu i uzeti sva tri boda, ali nije to dobro izgledalo pogotovo u prvom poluvremenu što se tiče napadačkog dijela. Osijek je to jako dobro neutralizirao. U drugom smo bolje ušli i nekako smo utakmicu kontrolirali. Imali smo situacija kao i Osijek gdje smo mogli poentirati. Išlo je prema neriješenom rezultatu i onda, eto, jedan autogol je prelomio utakmicu.

Nesretni Sava potopio Rijeku pored Drave. Tomić opet bez gola protiv Bjelice, slijedi kup!
Nesretni Sava potopio Rijeku pored Drave. Tomić opet bez gola protiv Bjelice, slijedi kup!

Bjelica je izrotirao igrače, je li to iznenadilo Rijeku?

- Znali smo na koji način Osijek igra. S ovo formacijom smo htjeli ugroziti njihova vrata, ali kažem, nismo našli rješenja. Generalno nisam zadovoljan s napadačkim dijelom.

Osijek: Osijek protiv Rijeke u 23. kolu Prve HNL

Za manje od mjesec dana Rijeka ponovno igra s Osijekom u Kupu.

- Prva sljedeća je Šibenik. Moramo se skoncentrirati da pobijedimo. Idemo korak po korak i kući se vratiti s tri boda.

Iker Pozo je stigao iz Manchester Cityja, ali doživio nevjerojatan peh. Teško se ozlijedio, a znajući ranije probleme Rijeke u obrani pitanje je bilo hoće li Riječani biti aktivni na tržištu do kraja prijelaznog roka.

- Zadovoljan sam, to je to, na igračima je da se nametnu. Igraju sigurno najbolji. Žao mi je tog igrača iz Manchestera, bio je to veliki peh. Ali takav je nogomet - zaključio je trener Rijeke.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića