Sport

Komentari 139

Nenad Bjelica: Nadam se da će Slaven biti tako motiviran u svim preostalim utakmicama

Nenad Bjelica: Nadam se da će Slaven biti tako motiviran  u svim preostalim utakmicama

"Momčad je pokazala moral, vraćali smo se dvaput u život. No, ne mogu bit zadovoljan sa tim kako smo ušli u utakmici. Kasnili smo u duele pa smo tako došli do razlike u rezultatu", rekao je nakon utakmice

Osijek je danas remizirao (2-2) sa Slaven Belupom u Koprivnici i tako osvojio tek bod u neizvjesnoj borbi za naslov prvaka 1. HNL. Bjeličina momčad je dvaput gubila pa se vraćala tako da u konačnici mogu biti zadovoljni i remijem.

- Mislim da je ovo realan rezultat. Bilo bi nezasluženo da je netko pobijedio. Momčad je pokazala moral, vraćali smo se dvaput u život. No, ne mogu bit zadovoljan sa tim kako smo ušli u utakmici. Kasnili smo u duele pa smo tako došli do razlike u rezultatu. Slaven je bio jako motiviran, nadam se da će biti takav i u drugim utakmicama - rekao je Bjelica nakon remija.

Danas je puno problema gostima stvarao Ivan Krstanović koji, doduše, nije imao velikih prilika za gol, ali je zato odlično spuštao lopte za Knölla koji je upravo na takav način zabio gol za 2-1 domaćina.

- Stalno hvalimo našu obranu, veliku većinu utakmica igraju perfektno. Da se ne griješi onda ne bi nikad primili gol, generalno nisam nezadovoljan obranom, ali mislim da smo mogli puno više prema naprijed. U drugom smo poluvremenu puno više pokušavali kroz sredinu, makar sam ja zamislio da ćemo tražiti prostor na krilima i da iz ubačaja pokušamo ugroziti protivnika - rekao je trener Osijeka pa dodao:

- Svaka utakmica je 'na nož', svi za nešto igraju. Belupo se bori za opstanak, Gorica, Rijeka i Hajduk bore se za treće mjesto. Nema više lakih utakmica. 

Neće nas realizacija. Valjda moramo otići zajedno popiti koje pivo. Znam da je korona, ali možda epidemiološke mjere malo popuste - u svom je stilu prokomentirao utakmicu trener Slavena Tomislav Stipić.

Najčitaniji članci