Sport

Komentari 60

Bjelica ponosan na novi rekord; Toplak: Spasit ću Lokomotivu!

Bjelica ponosan na novi rekord; Toplak: Spasit ću Lokomotivu!

Lokomotiva je u nezavidnoj situaciji i u četvercu s Varaždinom, Istrom i Slaven Belupo tražit će ostanak u posljednjem kolu HNL-a. Svašta se tu može odviti, no Toplak je siguran u prvoligaški nogomet i iduće sezone

Iako je Lokomotiva doživjela poraz od Osijeka (0-2), trener 'lokosa' Samir Toplak pozitivnog stava gleda na kraj prvenstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Naša igra je bila jako dobra. S tri klinca od prve minute (Šimić, Kačavenda, Stojković) smo baš dobro parirali Osijeku. Nismo zabili svoje šanse, na kraju nam se to vratilo, pa smo izgubili. Ali baš sam zadovoljan kako smo reagirali kompletnu utakmicu - rekao je donedavni trener Varaždina pa dodao:

- U zadnjih deset minuta smo igrali va banque, pa više nismo imali tu kompaktnost, ali do tada nema kome što prigovoriti, stvarno čestitam igračima. Kako ostalima u borbi za ostanak tako i nama, još uvijek imamo prednost.

Lokomotiva je u nezavidnoj situaciji i u četvercu s Varaždinom, Istrom i Slaven Belupo tražit će ostanak u posljednjem kolu HNL-a. Svašta se tu može odviti, no Toplak je siguran u prvoligaški nogomet i iduće sezone.

-  Opet sami o sebi ovisimo. Idemo u Split odigrati jednu pravu utakmicu, ja sam optimist. Došao sam spasiti Lokomotivu i to ću napraviti!

S druge strane, Nenad Bjelica stigao je do novog rekorda.

- Pokazali smo i ovaj puta da svakoj utakmici prilazimo na isti način, s istom željom i motivom. Drugi imaju svoje brige, no mislimo samo nas sebe i kako da dođemo do novih bodova. Ovo nam je rekordna deseta gostujuća pobjeda u sezoni u kojoj smo srušili i postavljali puno klupskih rekorda. Imala je Lokomotiva posebno kod rezultata 0:0 na početku dvije lijepe šanse, a mislim da smo nakon toga mi pokazali više i zaslužili ovu pobjedu. Isti motiv imati ćemo i protiv Istre u zadnjem kolu.

Najčitaniji članci