Obavijesti

Sport

Komentari 24

Blam Madrid: Zidaneov mučni osmijeh nakon gola govori sve

Blam Madrid: Zidaneov mučni osmijeh nakon gola govori sve

Prije samo desetak dana igrači Alcoyana su slavili cijelu noć nakon što su saznali da će igrati protiv Real Madrida u Kupu. Sad su ga izbacili iz Kupa, a Zidane nije znao što da radi od muke...

VIDEO

Zinedine Zidane je u Madridu ostavio Ramosa, Varanea, Modrića, Courtoisa. Mislio je da će trećeligaš biti 'plitak potok' i da je prolazak u osminu finala Kupa samo formalnost. Grdno se prevario. 

Prije samo desetak dana igrači Alcoyana su slavili cijelu noć nakon što su saznali da će igrati protiv Real Madrida u Kupu. Bili su oduševljeni što će igrati protiv svojih idola, što će imati priliku uzeti nečiji dres. Slavili su i u utorak navečer, ovaj put jer su izbacili Madriđane iz šesnaestine finala Kupa! 

La Liga Santander - Real Madrid v Granada

Trećeligaš Alcoyano je slavio 2-1 nakon produžetaka i došao do najveće pobjede u povijesti kluba, a Zinedine Zidane se nakon posljednjeg gola počeo smijati od muke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Francuski trener je dao priliku igračima iz drugog plana koji nisu imali veliku minutažu, ali nekoliko njih je pokazalo da ne zaslužuju nositi Realov dres. 

La Liga Santander - Osasuna v Real Madrid

Madriđani su poveli golom Militaa u 45. minuti, a hrabri trećeligaš je, unatoč velikoj dominaciji Reala, uspio izjednačiti u 80. minuti golom Solbesa i izboriti produžetke. I tamo je španjolski prvak dominirao, ali protiv domaćina nije išlo. Od 110. minute Real je imao igrača više, ali Casanova je zabio u 115. minuti za veliko čudo svoje momčadi i veliku blamažu Madriđana. Nisu pomogli ni Benzema, ni Kroos, ni Hazard koji su ušli u nastavku.

Zidane je bio toliko dotučen da nije znao hoće li plakati ili smijati se, a na kraju se od muke nasmijao nakon Alcoyinog gola za pobjedu. Nije mu lako.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Videozapis pogledajte OVDJE.

Madriđani su susret završili posjedom od 73 posto, s 24 udarca od čega 11 u okvir, ali Zidaneu se očito obilo o glavu podcjenjivanje protivnika. Bez obzira što su igrali s drugim sastavom, ovakve blamaže se kraljevskom klubu ne smiju događati.

La Liga Santander - Real Madrid v Alaves

Kiksevi u Kupu nisu strani pojam za kraljevski klub. Sjetit ćete se svi 2010. godine kada je Real predvođen Cristianom Ronaldom i Raulom ispao iz četvrtog kola Kupa od Alcorcona. Samo godinu dana ranije stradali su od još jednog trećeligaša, tada je bio koban Real Union u istoj fazi natjecanja.

Madriđani su posljednji put u finalu Kupa igrali 2014. godine kada su svladali Barcelonu onim kultnim golom Balea, ali od tada su samo jednom došli do polufinala. 

Spanish Super Cup - Semi Final - Real Madrid v Athletic Bilbao

Nova kriza se tako razbuktala u Realu. Prije tjedan dana je izgubio od Athletic Bilbaa 2-1 u polufinalu Super kupa, a u La Ligi je u posljednjih pet kola dvaput remizirao i to protiv Osasune te Elchea.

Iako se činilo da je Zidane ugasio požar, ipak ga je očito samo primirio. Jer se kriza opet razbuktala.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener