Obavijesti

Sport

Komentari 83

Blamaža Reala! Vlašićev CSKA pobijedio 3-0, ali nije prošao!

Blamaža Reala! Vlašićev CSKA pobijedio 3-0, ali nije prošao!
12

CSKA je i drugi put ove sezone uspio srušiti Real i to 3-0 na Santiago Bernabeuu što je najteži domaći poraz Reala u povijesti europskih natjecanja. No CSKA je završio četvrti jer Plzen je dobio Romu

VIDEO

Real je u skupini G osigurao prvo mjesto ispred Rome i Santiago Solari dao je šansu igračima koji manje igraju. A oni su se osramotili! Moskovski CSKA za koji je Nikola Vlašić igrao od prve minute razbio je Madriđane 3-0. Najteži je to domaći europski poraz Reala u povijesti! To što su Madriđani počeli bez Modrića, Balea, Carvajala, Kroosa i Varanea ne umanjuje blamažu usred Madrida.

Još nevjerojatnije je da CSKA dvaput u istoj sezoni sruši Real Madrid i ostane - zadnji! Moskovljani su trebali pobjedu kod Reala za treće mjesto koje vodi u Europsku ligu, ali nadali su se da Viktoria Plzen neće dobiti Romu kod kuće. No Česi su slaviliu 2-1 i tako završili ispred CSKA zbog boljeg međusobnog omjera. Nikola Vlašić i društvo dvaput su srušili Real i ostali zadnji u skupini!

Vlašić je igrao cijelu utakmicu i asistirao je za treći gol. Fjodor Čalov pogodio je u 37. minuti za 1-0 na Santiago Bernabeuu, Georgi Ščenikov šest minuta kasnije povećao je vodstvo gostiju koji su u prvih 45 minuta imali tri udarca u okvir gola, a dva su završila iza Courtoisa. U nastavku je Sigurdsson na dodavanje Vlašića pogodio za 3-0 u 73. minuti! Totalni raspad Reala, Bernabeu je reagirao žestokim zvižducima, a čini se da je u jednom trenutku Isco izgubio kompas i krenuo u verbalni obračun s tribinama.

Real je unatoč ovoj blamaži kod kuće prvi, Roma je druga, Plzen treći, a CSKA ne ide ni u Europsku ligu. Ali Vlašić i društvo oprostili su se sa stilom, dvaput su skinuli 'kraljeve' s trona, kod kuće i, još uvjerljivije, u gostima u Madridu s tri komada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

SKUPINA G
Real Madrid - CSKA    0-3 (Čalov 37, Ščenikov 43, Sigurdsson 73)
Viktoria Plzen - Roma 2-1 (Kovařík 62, Chorý 72/ Cengiz Ünder 68)

Poredak:
1. Real Madrid        6 4 0 2 12:5  12
2. Roma               6 3 0 3 11:8   9
3. Viktoria Plzen     6 2 1 3  7:16  7
2. CSKA Moskva        6 2 1 3  8:7   7

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića