Obavijesti

Sport

Komentari 90

Blijedi Spursi i Modrić očuvali prednost za povijesni uspjeh!

Blijedi Spursi i Modrić očuvali prednost za povijesni uspjeh!
21

Tottenham nije stvorio ni jednu priliku, a Milan je promašio pet dobrih. Gol sa San Sira je presudio i Spursi su se plasirali u četvrtfinale LP-a. Igrali su Modrić i Ćorluka

VIDEO

U prvoj utakmici na San Siru Tottenham je nadigrao Milan koji je izgledao sporo i bezidejno. Luku Modrića nisu prevarili, a iako su na White Hart Laneu ove sezone padali Twente, Inter i Werder, uoči utakmice je izjavio:

- Milan nećemo podcijeniti!

'Rossonere' se nikada ne smije otpisati, a večeras su bili puno bolji od neiskusnog Tottenhama. Bila je to potpuno jednosmjerna utakmica, ali nisu uspjeli zabiti gol pa u četvrtfinale Lige prvaka idu Spursi. Ostvarili su jedan od najvećih rezultata u povijesti kluba!

Pobijedili smo na ružan način - rekao je Dawson nakon utakmice

- Pobijedili smo na ružan način, ali ćemo ipak uživati - rekao je Dawson nakon utakmice, a Crouch dodao:

- Ukupno gledano, mislim da smo zaslužili prolaz u dvije utakmice.

Harry Redknapp opet je izmiješao sastav, a iako je za vikend Defoe zabio dva gola, nije dobio priliku od prve minute. U početnom sastavu bili su Luka Modrić koji je odigrao dosta slabu utakmicu i solidni Vedran Ćorluka, a Niko Kranjčar nije bio niti na klupi. 

U 26. minuti Gomes je izletio u prazno, a na povratnu loptu na par metara od gola naletio je Robinho. Loše ju je zahvatio i u glavu je pogodio nekog od igrača Tottenhama koji je promijenio smjer lopte. Praznu mrežu na samoj gol-crti očuvao je Gallas. Samo šest minuta kasnije Ibrahimović je sjajno proigrao Pata, a Brazilac je sa 10-ak metara iskosa dobro pucao, ali je Gomes obranio.

U nastavku nije bilo ozbiljnije prijetnje do 66.' U akciji s puno odbijanaca i dvije Gomesove obrane, posljednji pokušaj Robinha otišao je tik uz vratnicu. Milan je pritisnuo Tottenham, a u 77.' je sa ruba 16-erca Pato pucao samo par centimetara pokraj gola. Posljednji uzdah krcatog White Hart Lanea u prvoj minuti nadoknade izazvao je Robinho. Dupli pas sa Ibrahimovićem 'izbacio' ga je na rub kaznenog prostora, a siguran gol spasio je Dawson koji je uklizao pa je lopta otišla malo iznad gola.

U prilikama 5-0, u udarcima 16-7, ali rezultat je ostao 0-0. Gol Croucha sa San Sira je presudio...

Švicarski Hrvat presudio Valenciji

U prvoj utakmici su Valencia i Schalke odigrali 1-1, a u uzvratu je njemačka momčad slavila 3-1 i plasirala se u četvrtfinale. Poveli su gosti golom Ricarda Coste. Pred kraj prvog poluvremena izjednačio je Farfan iz slobodnjaka kojeg je izborio Mario Gavranović. U 52. minuti je i Gavravnović sam zabio! Konačni rezultat postavio je s drugim golom Farfan.

Gavranović je rođen u Švicarskoj i igrao je za njihovu U-21 reprezentaciju, ali je izjavio kako bi zaigrao za 'vatrene' i da se osjeća kao Hrvat. 

- Treba sve napraviti da ga ne izgubimo. Vidi se da je kapacitet - rekao je izbornik Slaven Bilić za Marija (21).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta