Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Blizu dogovora: Dug Hajduka umanjuje se dugom Šibenika

Cifra od 4,7 milijuna kuna koliko Hajduk duguje Šibeniku za Rukavinin transfer u Panathinaikos bit će umanjen za Šibenikov dug za razvoj Blaževića i Kovača

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
14 komentara

Na Šubićevcu su jučer započeli pregovori između Šibenika i Hajduka oko povrata duga od 4,7 milijuna kuna, koliko Hajduk duguje Šibenčanima za transfer Ante Rukavine u Panathinaikos. Ta će cifra biti umanjena za ono što Šibenik duguje Hajduku, za razvoj Gorana Blaževića i Joška Kovača. Dogovor nije postignut, no ide se u dobrom smjeru i novi sastanak je zakazan za sljedeći tjedan kada bi obje strane trebale, cijeneći papirologiju koja im stoji na raspolaganju, izaći s konačnim prijedlogom.

Ne nazire se kraj Hajdukovim financijskim problemima jer još uvijek nema potvrde najavljenog dolaska američkih ulagača, odnosno australskog Hrvata Matta Tomasa. No javio se bivši njemački internacionalac Karlheinz Riedle, koji danas zastupa jedan švicarski fond. Stiže na večerašnji derbi, a dogovorio je i sastanak s predsjednikom Hajduka Brbićem pa je moguće da bude razgovora i o ulaganjima.

Naši partneri pišu
Message