Obavijesti

Sport

Komentari 10

Bod je osvojen, ali igra je loša: 'Ne znam što bih vam rekao...'

Bod je osvojen, ali igra je loša: 'Ne znam što bih vam rekao...'
1

Za nas je svaka sljedeća utakmica utakmica sezone. Nemamo opravdanja i moramo ići svaku utakmicu po pobjedu maksimalno. Vidjet ćemo koliko možemo, rekao je Fran Tudor nakon utakmice

VIDEO

Hajdukovci su još jednom pokazali da niti ovo nije njihova sezona. Loše, bezidejno, sporo, mučno. Da nije bilo Saida u 93. minuti izgubili bi i od Osijeka, prvi put na Poljudu nakon 9 godina. Torcida je u potpunosti okrenula leđa upravi kluba, Hajduk je u velikim problemima i pitanje je kako će se situacija razvijati u narednim tjednima.

- Dali smo sve od sebe, zabili smo gol u zadnjoj minuti. Šteta što nismo još jedan. Sljedeću utakmicu igramo u Kupu opet protiv njih i idemo na pobjedu naravno. Šteta što i ovdje nismo pobijedili - rekao je nakon utakmice Fran Tudor.

Bod je osvojen, ali igra nije bila dobra.

- Gledajte, nisam pametan što bih rekao. Još smo vruće glave. Imali su taj jedan udarac u prvom poluvremenu i odmah su zabili gol. Dobro smo otvorili, sve je išlo po planu, ali oni su zabili prvi. Nismo se predavali, igra je bila kakva je. Bio je derbi i na kraju 1-1 - nastavio je.

- Slična utakmica, čvrsta prava muška, puno isprekidane igre. Neće biti neke ljepote, ali mi idemo po pobjedu.

- Za nas je svaka sljedeća utakmica utakmica sezone. Nemamo opravdanja i moramo ići svaku utakmicu po pobjedu maksimalno. Vidjet ćemo koliko možemo, ali mi ćemo dati maksimum.

Zoran Zekić imao je pobjedu do zadnjih trenutaka utakmice.

- Ne mogu reći ništa bajno o utakmici punoj nervoze, ne baš lijepoj za gledanje. Ušli smo bojažljivo, nismo uspjeli uspostaviti posjed, nakon toga smo krenuli bolje, othrvali se pritisku, zabili gol, ali u drugom dijelu nismo uspjeli kvalitetno riješiti završnicu. Gol? Ha, trener Hajduka ubacio je sve raspoložive snage u napad, ja sam poslao sve što može skočiti u obrani, ali primili smo gol iz odbijanca. Ništa, sad nas čeka Kup - rekao je Zekić.

Jeste zadovoljni bodom?

- Ne možeš doći na Poljud i reći da si nezadovoljan, ali dobili smo i protiv Dinama i danas golove pred sam kraj utakmice. Prosuli smo previše bodova, ali ne mogu više razmišljati o tome, čeka nas utakmica u srijedu koja je jako važna i nama i njima. Nadam se da ćemo biti puno kvalitetniji, točniji, valjda i Hajduk ima iste namjere.

Said je zabio jedini gol za Hajduk danas.

- Prvo poluvrijeme otvorili smo kvalitetnije od protivnika, oni su zabili iz jedne jedine prilike koju su stvorili. Mi nismo imali sreće, ja sam pogodio stativu, imali smo i još nekoliko prilika.... Dominirali smo i u drugom dijelu, borili se, smatram da smo zaslužili pobjedu...

Što dalje?

- Čeka nas Kup, želimo proći dalje, samo moramo ponoviti pravi pristup, to je pravi put.

Odnos s navijačima se ne popravlja?

- Nismo ni mi zadovoljni kako igramo, jasno da nisu ni oni. Ne možemo čekati što će se dogoditi, mi moramo biti bolji, pobjeđivati, a kad se to dogodi, i oni će biti uz nas kao i ranije.

Dali ste dva gola u dvije utakmice, vratili ste se u postavu?

- Bila je to odluka trenera na koju se ne želim osvrtati, jer je on prošlost, ja ću nastojati u svakoj sljedećoj utakmici nastojati dati što više mogu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem