Obavijesti

Sport

Komentari 50

'Bodovi se ne mogu vratiti, ali dobra igra može. Lovre? Tu je, čekali smo ga do prije utakmice'

'Bodovi se ne mogu vratiti, ali dobra igra može. Lovre? Tu je, čekali smo ga do prije utakmice'

Imali smo problema kao i svaki klub, ali neću tražiti isprike. Kakav god ritam da smo imali, da nismo trenirali dva mjeseca, moramo bolje od ovoga, objasnio je trener Hajduka

VIDEO

Odigrali smo hrabro, bili smo bolji od Hajduka u svemu osim u golovima. Falio nam je taj gol, nedostajao nam je. Neke prilike su otišle pored gola, šutevi. Hajduk je tri puta došao u 16 m, Marko Livaja zabio dva od dva i to je to. Čestitam Hajduku na pobjedi, ali čestitam i svojim igračima jer ako ovako nastavimo, sigurno će nam se vratiti, započeo je nakon poraza od Hajduka trener Varaždina Mario Kovačević.

- Brodić je igrao jako dobro, ali takav je dan. Livaja zato toliko vrijedi jer rješava ovakve utakmice. Dosta smo dobro radili taj visoki pritisak osim Belupa gdje nismo bili pravi. Znali smo ako ćemo dati Hajduku da igra da ćemo teško s njima. Napali smo ih, bili dobri trkački i osvajali smo druge lopte preko Postonjskog, ali nažalost sve što smo stvorili nismo pretvorili u gol. Golovi će doći.

VIDEO Hajduk se mučio i jedva disao, a onda se ukazao Livaja
VIDEO Hajduk se mučio i jedva disao, a onda se ukazao Livaja

Posebno je 'nabrijan' bio Tonio Teklić koji se htio pokazati protiv 'svog' Hajduka.

- Teklić je dokazan, htio se dokazati jer je ponikao u Hajduku, to je dobar dečko koji je stvarno pozitivan. Može on još i bolje i vjerujem da će ovako nastaviti.

Još od prošle sezone varaždinska momčad ima problema s učinkom napadača, a Fran Brodić Michele Šego imaju priliku pokazati da mogu zabijati.

Hajduk je u 3. kolu SuperSport HNL-a na gostovanju svladao Varaždin 2:0

- Imaju kvalitetu da postižu golove, vjerujem svojim igračima. Golovi će doći samo moram nastaviti ovako igrati - obranio je svoje nogometaše Kovačević.

Nema baš previše razloga za zadovoljstvo Valdas Dambrauskas. Jedino što ga može veseliti je Marko Livaja i tri boda nakon svega.

- Jako teška utakmica sa svih strana. Varaždin će biti jako razočaran jer su bili jako dobri, pokazali su ogromnu želju i ostali bez bodova. Nismo bili dobri kao što smo očekivali, nismo našli ritam samo je Marko Livaja bio 'ubojit' i zabio dva gola. Bodovi se neće vratiti ako ih izgubimo, ali dobra igra se može vratiti. Planovi Varaždina bili su agresivniji, u dobroj atmosferi bili su jako dobri. Od agresivnosti u duelu veći je problem bio što nismo imali posjed, nismo mogli povezati nekoliko dodavanja. Ali to je tako, morate shvatiti da neki put nemate svoj dan.

Sentićev debi iz snova, a Livaja je lagan kao na Torcida Kupu...
Sentićev debi iz snova, a Livaja je lagan kao na Torcida Kupu...

Doduše, tu je i Karlo Sentić koji je odlično uskočio u rukavice Lovre Kalinića i sačuvao mrežu netaknutom s nekoliko bravuroznih obrana.

- Debitirao je u Hajduku, bio je nervozan i bilo je malo simbolično da je branio na stadionu na kojem je osvojio ligu s Varaždinom prošle godine. To je sigurno jedan od najboljih dana u njegovom životu, treneri su zadovoljni, ja također, nisam gledao koliko je obrana imao, ali imao je dosta. Zato se i vratio u Hajduk gdje pripada, vrijeme će pokazati koliki potencijal ima - osvrnuo se Valdas i prokomentirao situaciju s Kalinićem:

- Nadam se da će Lovre biti dobro, putovao je s nama u Varaždin i čekali smo do posljednjeg trenutka.

Hajduk ima problema s ritmom zbog odgode utakmica, ali i u takvoj situaciji ne bi se smjele događati ovakve predstave.

Hajduk je u 3. kolu SuperSport HNL-a na gostovanju svladao Varaždin 2:0

- Imali smo problema kao i svaki klub, ali neću tražiti isprike. Kakav god ritam da smo imali, da nismo trenirali dva mjeseca, moramo bolje od ovoga. Igrači to razumiju, razgovarali smo u svlačionici, nedostajao nam je adrenalin, ali danas nas je protivnik nadigrao - rekao je Dambrauskas pa se osvrnuo na iduću utakmicu koja im slijedi u Europi protiv Vitorije Guimaraes

- Moramo se vratiti u Split, imamo dosta informacija, jer mislim da u današnje vrijeme ni mi ni oni ne možemo nešto sakriti. Vjerujemo da u odličnoj splitskoj atmosferi možemo odigrati puno hrabrije i bolje nego danas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića
Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?
KAKAV SPEKTAKL!

Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?

Plus+ U listopadu će se Usik i Fury boriti opet. Što znači da će se odreći IBF pojasa, za koji će boksati Hrgović i Dubois. Pobjednik tog meča mogao bi na Usika. Ili na Furyja. Dvojac koji je ipak trenutačno razina više. Barem jedna...