Obavijesti

Sport

Komentari 12

Bogdanović će nositi Netse ovu sezonu: Ma, želim ga zagrliti!

Bogdanović će nositi Netse ovu sezonu: Ma, želim ga zagrliti!
1

Bogdanović je ovo ljeto napravio veliki korak u svojoj karijeri. S 25,3 poena po utakmici, imao je najbolji učinak nekog olimpijca u posljednjih 20 godina. Zna se tko je gazda, Babo će nositi Netse ove sezone

VIDEO

Svi u Americi složni su u jednom - Brooklyn Netsi najgora su momčad NBA-a. Očituje se to po koeficijentima u kladionicama Las Vegasa, po natpisima u medijima i ljudi koji su u cijeloj NBA organizaciji. Pa čak su i sami Netsi svjesni da je to jednostavno tako. Svi su složni u tome osim Bojana Bogdanovića.

NBA: Brooklyn Nets at Milwaukee Bucks

Hrvatski reprezentativac inzistira na tome da će Netsi ući u playoff i da bi mogli iznenaditi mnoge.

- Očekivanja nisu dobra za nas. Čuo sam to - rekao je Babo pa dodao:

- Ali mislim da su tri utakmice koje smo igrali bile sasvim solidne, na visokom nivou. Posebno zadnje dvije. Sve u svemu, ako nastavimo igrati kao do sada, mislim da ćemo pobijediti u puno utakmica ove sezone i iznenaditi puno ljudi.

Najbolji Olimpijac zadnjih 20 godina

Netsima se u sezoni predviđaju 20,5 pobjeda što je čak četiri manje od sljedeće najgore NBA momčadi. No ako misle pobijediti još i više, Bogdanović će morati igrati ključnu ulogu u tome. Još uvijek nije vratio onaj čarobni šut koji je imao na Olimpijskim igrama, ali u kratkom vremenu bi i to trebalo doći, smatraju u klubu.

- Poštedili smo ga u predsezoni i nismo ga toliko koristili. Mislim da tek sada polako počinje ulaziti u pravu formu - rekao je trener Netsa Kenny Atkinson.

Bogdanović je ovo ljeto napravio veliki korak u svojoj karijeri. S 25,3 poena po utakmici, imao je najbolji učinak nekog olimpijca u posljednjih 20 godina! Netsi su dobro postupili kada ga nisu odmah bacili u vatru u predsezoni. No sve se to vidi, pogotovo kada se u obzir uzme njegov performans u subotu. Zabio je 26 poena.

- Osjećam se puno bolje. Ali i dalje ne pogađam trice onako kako bih htio. Imao sam otvoren šut na svim tricama, suigrači su me sjajno uspjeli pronaći, tako da postoje stvari koje trebam popraviti. Trebam igrati više konzistentno - rekao je.

Trener Atkinson ukazao mu je na neke probleme koje je imao, pogotovo u obrani. Bogdanović je popravio sve segmente svoje igre i sada, primjerice, ima prosjek od 4,7 skoka po utakmici - najbolji skor u karijeri. U subotu protiv Milwaukeeja ih je imao osam.

- Ma, želim ga zagrliti! - rekao je trener Atkinson.

Zna se tko je novi gazda Brooklyna i na krilima koga će Netsi igrati ove sezone. Samo da forma ostane i da se ne dogodi ozljeda. Babo sve ostalo ima u malom prstu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige