Obavijesti

Sport

Komentari 34

Bogdanović najbolji u porazu od Warriorsa, Šarić ozlijeđen?

Bogdanović najbolji u porazu od Warriorsa, Šarić ozlijeđen?
2

Gotovo sigurni 'rookie' godine Dario Šarić zabio je 16 u porazu svoje momčadi od Toronta. Dario je na parketu proveo samo 23:47 pošto je osjetio zatezanje i bol u lijevoj peti

VIDEO

Sjajnu večer imao je hrvatski reprezentativac i košarkaš Washington Wizardsa Bojan Bogdanović, koji je predvodio svoju momčad u porazu od prve momčadi Zapada Golden State Warriorsa. Momčad iz Oaklanda slavila je s visokih 139-115.

Bogdanović je imao sjajnu šutersku večer pošto je pogodio četiri trice od sedam pokušaja dok je iz igre gađao 6-11. S linije slobodnih bacanja bio je nepogrješiv i upisao je 4/4 i na kraju je bio najefikasniji igrač svoje momčadi s 20 poena, jednom asistencijom i šest skokova za 28:40 provedenih na parketu. Drugi najefikasniji igrač bio je Bradley Beal s 20 poena, pet asistencija i dva skoka.

Golden State bio je prilično raspoložen večeras kao i njihov najbolji igrač Steph Curry. Čarobnjak iz Ohia pogodio je devet trica, a utakmicu je završio s 42 poena. Podijelio je osam asistencija i primaknuo svoju momčad osiguravanju prvog mjesta Zapada uoči play-offa. Bila je to njegova 26. utakmica u karijeri i četvrta ove sezone u kojoj je zabio više od 40 poena.

Draymond Green upisao je svoj 19. triple-double u karijeri s 11 poena, 13 asistencija i 12 skokova. Sjajan je bio i Klay Thompson, koji je zabio 23, a Shaun Livingston je došao do najboljeg rezultata sezone zabivši 17 poena. U igru je ušao s klupe.

Wizardsi sljedeću utakmicu dočekuju Charlotte dok će se Golden State obračunati s Timberwolvesima i Steve Kerr će moći odmoriti ključne igrače.

Solidnu večer imao je i 'rookie' godine Dario Šarić. Premda još uvijek nije dobio nagradu, izvjesno je da će to biti upravo on jer je pomeo konkurenciju. Šarić je u porazu od Toronto Raptorsa 113-105 zabio 16 poena, imao je tri skoka i asistenciju te jednu ukradenu loptu. Bio je drugi najbolji strijelac iza Timothea Luwawu-Cabarrota, koji je zamijenio Nika Stauskasa i zabio 23 te upisao tri skoka.

Valja napomenuti da je Šarić igrao samo 23:47 pošto je osjetio zatezanje i bol u lijevoj peti.

- Dobro sam. Bol u lijevoj peti nosim već zadnje dvije sezone jer sam odigrao jako puno utkamica. Medicinsko osoblje me želi sačuvati - rekao je Dario pa nastavio:

- Nije to ozljeda koja me može udaljiti s parketa na dva ili tri mjeseca. To je samo ta nekakva bol od previše utakmica, previše skakanja i trčanja.

Philadelphia je mogla i teže stradati pošto je Toronto odmarao četiri člana prve postave, a peti, Cory Joseph, je odigrao samo 3 minute i 42 sekunde.

Od ostalih utakmica Brooklyn je pobijedio Atlantu 91-82, Cleveland je uspio slomiti Indianu nakon produžetaka 135-130, Miami je izgubio na domaćem parketu od Denvera 113-116, Chicago je slavio na gostovanju kod New Orleansa 117-110, a Houston je pobijedio Phoenix 123-116, za koji je povratak upisao Dragan Bender.

Hrvatski reprezentativac je za 14 minuta postigao devet poena uz sedam skokova.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani