Obavijesti

Sport

Komentari 52

Bogdanović sjajan u pobjedi, Warriorsi zabili 79 u 1. dijelu!

Bogdanović sjajan u pobjedi, Warriorsi zabili 79 u 1. dijelu!
4

Košarkaši Brooklyn Netsa pobijedili su Houston Rocketse kod kuće 110-105, a hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović zabio je 19 poena i pet puta skočio...

VIDEO

Golden State Warriorsi nezaustavljivo nastavljaju niz nepobjedivosti u NBA ligi, ali drugi "smrtnici" također ostavljaju neki trag. Među njima su Brooklyn Netsi koji su pobijedili uz veliku pomoć Bojana Bogdanovića .

Naš reprezentativac zabio je 19 poena za 38 minuta na parketu. Dodao je tome još i pet skokova te dvije ukradene lopte. Protivnik su bili Houston Rocketsi i to itekako daje na značaju ovom slavlju od 110-105.

VIDEO

No nije bio jedini u Netsima da je briljirao, cijela prva petorka bila je dvoznamenkasta, s tim da su Lopez (24p, 8s), Johnson (22) i Young (20p, 12s) igrali vrhunski. Kod gostiju prva je petorka potpuno podbacila, Harden je zabio deset i imao sedam izgubljenih lopti, a Howard je zabio deset uz devet skokova. Tek je Brewer bio na razini i zabio 22. Houston je sad na 10-12 omjeru, a Brooklyn na 6-15.

Dok su se Netsi mučili u svojoj utakmici da dođu do pobjede, a Rocketsi su se mučili s realizacijom, tih problema Golden State Warriorsi nisu imali u Indiani. Pobijedili su 131-123, ali već na poluvremenu je bilo nevjerojatnih 79-60!

VIDEO

Thompson je ovaj put bio najefikasniji s 39 poena, sedam skokova i šest asistencija, slijedio je Curry s 29 poena uz deset asistencija i sedam skokova, a raduje što se Bogut vratio nakon ozljede i zabio 14 uz deset skokova. Kod domaćih Paul George nastavlja zabijati pa se zaustavio na 33 poena uz osam skokova dok je 24 poena dodao Miles .

No ta lakoća pobjeđivanja Warriorsa oduševljava, a ne namjeravaju stati jer motivirani su srušiti sve moguće rekorde. I onaj Chicago Bullsa (72-10) itekako dostižno djeluje u ovom trenutku kad su na omjeru 23-0. Pacersi su, pak, na 12-8.

VIDEO

Mario Hezonja igrao je deset minuta u pobjedi Orlanda 85-74 nad Denver Nuggetsima. Zabio je dva poena i imao tri skoka. Duje Dukan nije bio ni na klupi za Sacramento Kingse u pobjedi 114-106 protiv Utah Jazza.

NBA:

  • Cleveland Cavaliers - Portland Trail Blazers 105-100
  • Indiana Pacers - Golden State Warriors 123-131
  • Brooklyn Nets - Houston Rockets 110-105
  • Memphis Grizzlies - Oklahoma City Thunder 88-125
  • Denver Nuggets - Orlando Magic 74-85
  • Sacramento Kings - Utah Jazz 114-106
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu