Obavijesti

Sport

Komentari 12

Bogdanović: Trebalo mi je ovo da zaboravim prošlu utakmicu

Bogdanović: Trebalo mi je ovo da zaboravim prošlu utakmicu
1

Bojan Bogdanović je odigrao dobru utakmicu za svoje Indiana Pacerse koji su slavili protiv Atlanta Hawksa, a Mario Hezonja i Dragan Bender su ostvarili solidan učinak u porazima Orlando Magica i Phoenix Sunsa

VIDEO

Indiana je 105-95 pobijedila Atlanta Hawkse na njihovom terenu. Utakmica je bila cijelo večer izvan dosega Atlante jer su Pacersi dobili prve tri četvrtine i na početku zadnje imali sedam razlike.

Victor Oladipo, koji je bio najbolji strijelac utakmice, zabio je tricu nešto manje od šest minuta prije kraja za vodstvo Indiane od 15 koševa. 

Bojan Bogdanović je u 33 minute na terenu zabio 19 koševa (šut iz igre 8/14, trice 1/5), uz jedan skok i dvije ukradene lopte. Myles Turner je dodao 20 koševa za Pacerse. 

Dobra utakmica Bogdanovića stigla je dva dana nakon što je bio tragičar u porazu od Bostona kad mu je loptu presjekao Rozier i zakucao za pobjedu.

- Znam što sam napravio protiv Celticsa, nisam spavao dvije noći, trebao sam ovo da zaboravim tu utakmicu. Nakon toga sam vidio da je smo na pravom putu jer cijela momčad davala mi je podršku. U drugom poluvremenu smo počeli igrati obranu. Svi znaju da sam bio baš potišten nakon Celticsa i hvala im na podršci - rekao je Bogdanović nakon pobjede.

Orlando Marija Hezonje je izgubio od Chicago Bullsa 94-112, a hrvatski je košarkaš odigrao još jednu solidnu utakmicu. U 24 minute koliko je igrao zabio je 12 koševa (šut iz igre 5/10, 1/4) i ugrabio je dva skoka. 

Orlandu je ovo šesti uzastopni poraz, a sinoć ni u jednom trenutku nisu vodili i najveći zaostatak za Chicagom iznosio je 30 koševa.

Nikola Vučević je bio najučinkovitiji kod Orlanda, zabio je 18 koševa i ugrabio deset skokova, a Elfrid Payton je ubacio 14 koševa uz osam asistencija i šest skokova. Bullse je predvodio Denzel Valentine sa 16 koševa, dok su Kris Dunn i Nikola Mirotić ubacili svaki po 15 koševa.

Los Angeles Clippers su sa 108-95 svladali Phoenix Sunse Dragana Bendera.

Clippers su odigrali odličnu obranu, ograničili su Sunse na šut iz igre na 36 posto i pogodili su samo osam trica iz 35 pokušaja.

Najbolji strijelac Sunsa bio je TJ Warren koji je utakmicu završio sa 22 pogotka. Bender je odigrao 22 minute i zabio je osam koševa (šut iz igre 3/7, trice 2/5).

Najbolji kod Clippersa bili su Austin Rivers sa 21 košem i Lou Williams sa 18.

NBA, rezultati

Golden State Warriors - Memphis Grizzlies 97 - 84
LA Clippers - Phoenix Suns 108 - 95
Dallas Mavericks - Detroit Pistons 110 - 93
Atlanta Hawks - Indiana Pacers 95 - 105
Boston Celtics - Miami Heat 89 - 90
Brooklyn Nets - Sacramento Kings 99 - 104
Portland Trail Blazers- San Antonio Spurs 91 - 93
Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves 104 - 112
Chicago Bulls - Orlando Magic 112 - 94
Houston Rockets - LA Lakers 116 - 122
Oklahoma City Thunder - Utah Jazz 107 - 79
Charlotte Hornets - Toronto Timberwolves 111 - 129

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve