Obavijesti

Sport

Komentari 7

Bojan se ispromašivao, poraz Indiane; Celticsima i 12. u nizu

Bojan se ispromašivao, poraz Indiane; Celticsima i 12. u nizu
1

U noći s nedjelje na ponedjeljak odigrane su četiri utakmice na parketima NBA lige. Boston je nastavio čudesnu seriju i protiv Toronta, Detroit je slavio nad Miamijem, a Houston je slavio kod Bogdanovićeve Indiane

VIDEO

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović imao je lošu šutersku večer u domaćem porazu Indiana Pacersa protiv Houston Rocketsa 118-95. On je za 29 minuta provedenih na parketu postigao tek pet poena uz šut 1-6 za dva i 1-4 za tricu.

Bogdanović je usto ostvario i dva skoka te po jednu asistenciju, osvojenu loptu i blokadu.

 

Pobjednik susreta u Indianapolisu niti u jednom trenutku nije dolazio u pitanje. Gosti su već u prve tri minute napravili seriju 13-2, na kraju prve četvrtine imali vodstvo 35-18 i na kraju lakoćom slavili.

Odličan je bio James Harden s 26 ubačaja i 15 asistencija, dok je Clint Capela uz 20 poena sakupio i 17 skokova. Kod Pacersa je najefikasniji bio Victor Oladipo sa 28 pogodaka.

Vrlo zanimljivo je bilo u Bostonu gdje su domaći Celticsi ostvarili 12. uzastopnu pobjedu svladavši Toronto Raptorse 95-94 iako su igrali bez svog najboljeg igrača Kyriea Irvinga.

 

Irving je propustio dvoboj protiv divizijskog rivala zbog ozljede lica zadobivene na prošloj utakmici protiv Charlotte Hornetsa, no za nastavak pobjedničkog niza pobrinuli su se Al Horford s 21 i Jaylen Brown s 18 ubačaja. Kod Raptorsa najbolji je bio DeMar DeRozan s 24 poena, ali upravo je on i promašio šut za pobjedu preko Jaysona Tatuma na isteku vremena.

Celticsi su minutu i pol prije kraja imali prednost od 95-90, ali su zbog nekoliko nesmotrenosti u napadačkim akcijama dopustili Raptorsima da se približe na 95-94 i imaju 13 sekundi za posljednji napad. No sastav iz Kanade nije uspio kompletirati preokret.

S omjerom 12-2 Boston je vodeći sastav lige, dok je Toronto pao na omjer 7-5.

Jako dobri ove sezone su i Detroit Pistonsi, oni su u svom 13. nastupu ostvarili 10. pobjedu svladavši na svom terenu Miami Heat 112-103. Tobias Harris ubacio je 25, a Avery Bradley 24 koša za Pistonse, dok Heatu nije pomoglo 20 koševa i 12 skokova Hassana Whitesidea.

 

U posljednjem dvoboju večeri Oklahoma City Thunder je na svom parketu svladao slabe Dallas Maverickse 112-99. Odličnu formu potvrdio je Paul George koji je ubacio 37 poena za Thunder, dok je Harrison Barnes s 22 ubačaja i 13 skokova predvodio Mavse.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani