Sport

Komentari 9

Bolesno: Pirlovom sinu zbog lošeg Juventusa prijete smrću

Bolesno: Pirlovom sinu zbog lošeg Juventusa prijete smrću

Imam 17 godina i svakog dana primam poruke ovakvog sadržaja, ne zato što sam napravio nešto loše.Svakog dana dobivam poruke u kojima me vrijeđaju i žele mi smrt, rekao je Pirlov sin Nicolo

Iako još nije matematički, samo što nije postalo. Nakon devet godina dominacije Juventus neće biti prvak Italije. Titula će otići u Milano, u Inter, a Juventus se u preostalih pet kola boriti za Ligu prvaka. Toliko je ove sezone loš Juventus Andree Pirla.

POGLEDAJTE VIDEO:

A čak i takva igračka veličina doživljava kritike koje prelaze granicu dobrog ukusa. Štoviše, ljutnja i bijes Juveovih navijača otišla je sve do - prijetnji! Koje je objavio Pirlov sin Nicolo (17).

- Moraš umrijeti zajedno sa svojim ocem - pisalo je u poruci koju je dobio, pa sve podijelio s javnošću.

- Postoji granica za sve, a ona je već neko vrijeme prijeđena. Imam 17 godina i svakog dana primam poruke ovakvog sadržaja, ne zato što sam napravio nešto loše. Moja jedina krivnja jest ta što sam sin trenera koji se vjerojatno, kako i treba biti, nekome ne sviđa. Svakog dana dobivam poruke u kojima me vrijeđaju i žele mi smrt. Stavite se na trenutak na moje mjesto i recite kako biste se osjećali.

Teško da će Pirla spasiti i drugi trofej koji može, nakon Superkupa, osvojiti u finalu Kupa 2. svibnja protiv Atalante. A ta Atalanta, primjerice, košta tek osam milijuna eura više (39) nego što Juventus troši na plaću Cristiana Ronalda (31). A Juve na plaće igrača troši 205 milijuna eura, Inter 132, Napoli 104, Milan 80... 

Međutim, pita li se Liliana Thurama, Pirlo zaslužuje povjerenje.

- Mislim da je kritika na račun Pirla smiješna. Vjerujem da će biti odličan trener, ali mu treba vremena. Ne možeš postati izvrstan nogometaš prvim izlaskom na teren. Isto se odnosi na posao kuhara ili novinara. Za sve treba vremena. Nije se očekivalo da će Pirlo u prvoj sezoni postati veliki trener. Od njega ne možete zahtijevati iste rezultate kao od trenera s 10-15 godina iskustva. Ne zaboravimo da je Zidane u Real Madrid došao s iskustvom trenera. Bio je pomoćnik Ancelottiju i Mourinhu, bio je zadužen za mladu ekipu - rekao je Thuram.

- Zato se i smijem kad ljudi kritiziraju Pirla. Oprostite, naravno, ali postoji nešto poput iskustava. Pirlo je angažiran u ovome, ali ne može se zahtijevati da sada sve zna.

Najčitaniji članci