Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
13 komentara

Bolt: Došao bih prvim avionom da me Manchester United zove

Zbog svoje visine od gotovo dva metra i velike brzine Bolta se smatra sjajnim materijalom za poziciju hvatača u američkom nogometu. To je odbio, ali bi rado došao u Manchester United

Athletics - Men's 200m Final
Foto: LUCY NICHOLSON
13 komentara

Najbolji sprinter svih vremena, aktualni svjetski rekorder na 100 i 200 metara Jamajčanin Usain Bolt (30), koji je na ovogodišnjim olimpijskim igrama u Rio de Janeiru treći put zaredom osvojio naslove olimpijskog pobjednika na 100, 200 i 4x100 metara, izjavio je kako se ne namjerava nakon atletske karijere baviti američkim nogometom usprkos interesu iz NFL-a, ali kako bi vrlo rado zaigrao europski nogomet i to u dresu svog voljenog Manchester Uniteda.

- Ja vam baš i nisam osoba za kontaktne sportove. Koliko sam imao priliku vidjeti, u NFL-u je previše boli - rekao je Bolt.

Zbog svoje visine od gotovo dva metra i velike brzine Bolta se smatra sjajnim materijalom za poziciju hvatača u američkom nogometu, ali Jamajčanin je odbacio bilo kakvu mogućnost odlaska u NFL po završetku svoje atletske karijere koju je najavio nakon svjetskog prvenstva koje će se sljedeće godine održati u Londonu.

No, Bolt je istovremeno izjavio kako bi objeručke prihvatio ponudu engleskog nogometnog velikana Manchester Uniteda kada bi ona došla.

- Kada bi me ovoga časa nazvali i rekli 'trebamo te ovog trenutka' bio bih na prvom avionu za Englesku - dodao je.

Naši partneri pišu
Message