Obavijesti

Sport

Komentari 10

Bolt odbio ponudu s Malte: Želim u jače europske klubove

Bolt odbio ponudu s Malte: Želim u jače europske klubove
1

Nekadašnji jamajčanski sprinter Usain Bolt nastavlja potragu za klubom koji mu je spreman ponuditi profesionalni ugovor. Ipak, Bolt ne želi prihvatiti bilo kakvu ponudu, želi na dobru destinaciju

VIDEO

Osvajač osam zlatnih medalja sa olimpijskih igara i 11 najsjajnijih odličja sa svjetskih prvenstava, Usain Bolt (32), ostavio se atletske karijere i pokušava ostvariti dječačke snove. Želi postati profesionalni nogometaš i san bi mu uskoro mogao postati stvarnost.

Krenuo je jako, probom u njemačkom velikanu Borrusiji iz Dortmunda. Tamo nije zadovoljio pa je otišao put Norveške i JAR-a da bi završio u Australiji. Otišao je na dugotrajni probni period u Central Coast Mariners, a tamošnji nogometni savez je njegov dolazak okarakterizirao najvećim nogometnim događajem na tom kontinentu.

Novopečeni krilni napadač zabio je i prve golove za Marinerse. Poentirao je protiv McArthur South West Uniteda u 4:0 pobjedi u prijateljskoj utakmici.

Potom je stigla ponuda malteškog prvoligaša Vallete, a njihov predsjednik je već najavio Boltov dolazak.

- Igramo finale Super kupa 13. prosinca i pobijedit ćemo... možete li zamisliti Usaina Bolta kako podiže trofej Super kupa deset godina nakon što je postavio svjetski rekord u Pekingu? - kazao je Ghasston Slimen pa dodao:

- Ne radi se tu o novcu, to je povijest. To je nešto o čemu će se pričati za 50 ili 100 godina, istaknuo je Slimen čiji klub uživa financijsku potporu saudijskog investicijskog fonda Sanban Group od prošlog mjeseca.

Priču o Boltovom odlasku u Europu je dodatno "podgrijalo" njegovo nezadovoljstvo zbog doping kontrole u A-League. čije prvenstvo počinje u petak.

 - Kako je moguće da traže test kad ja nisam potpisao profesionalan ugovor, dakle nisam profesionalni nogometaš. I pored svih silnih doping-testova kad sam bio u atletici, opet traže da se testiram. Odgovoreno mi je samo kratko da moram, kazao je Bolt na svom Instagram profilu.

Ipak, čini se da Bolt neće na Maltu jer nije zadovoljan ponuđenim. Jamajčaninu su porasli apetiti i želi u jak europski klub.

 - Postoji veliko zanimanje za Usaina. Redovno nam šalju slične ponude. Mogu potvrditi da Usain neće ići na Maltu, rekao je Boltov menadžer Ricky Sims.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom