Obavijesti

Sport

Komentari 8

Bolt oponašao Blankin ples nakon pobjede u Solunu...

Bolt oponašao Blankin ples nakon pobjede u Solunu...
1

Svjetski prvak na 100 i 200 metara Usain Bolt je pobjedu u Solunu proslavio oponašanjem plesa najbolje hrvatske atletičarke Blanke Vlašić...

VIDEO

Blanka Vlašić novu je pobjedu u Solunu proslavila već nadaleko poznatim plesom. Najbolja hrvatska atletičarka pobijedila je u Grčkoj s preskočenih 204 centimatra, a tri puta je letvicu rušila na visini od 210 centimetara. Sva tri puta malo je nedostajalo za rušenje svjetskog rekorda. Njezine odlične pokušaje sa strane je promatrao najbolji atletičar današnjice Usain Bolt. Kod svakog pokušaja Jamajčanin je pljeskao u Blankinom ritmu, a nakon što je rušila i treći put primio se za glavu i glasno uzdahnuo.
Blanka je odplesala pobjednički ples, a pogledi punog stadiona u Solunu okrenuli su se prema 'Svemircu' na stazi 200 metara. Očekivano je pobijedio, a onda slavio - Blankinim plesom. Nikog više ne iznenađuju njegove uvjerljive pobjede, no ovaj put iznenadila je proslava. Umjesto 'luka i strijele' prema tribinama, Bolt je zanjihao bokovima u u ritmu Blanke Vlašić.
Ona to nije vidjela, a kad su joj ispričali u miks-zoni, samo se nasmijala. Gledatelji u Solunu dobili su veliku predstavu za kraj atletske sezone. Blanku nikad bliže svjetskom rekordu i Bolta nikad raspoloženijeg za slavlje. Jedino da su zajedno zaplesali. Tko zna, možda jednog dana.

BLANKA NIKAD BLIŽE
Bila sam spremna, osjećala da imam tu visinu. Tko zna, da nije bilo onoga emotivnog pražnjenja u Zagrebu na 208 cm, možda bih u Solunu preskočila, rekla je Blanka Vlašić, koja je pobjedom u Solunu završila najuspješniju sezonu u karijeri.
U Berlinu je obranila svjetsko zlato, u Zagrebu oborila vlastiti rekord (208 cm) i ukupno slavila na 10 od 12 natjecanja u sezoni na otvorenom. Blanka je posebno zadovoljna što je sezonu završila bez ozljeda:
- Sretna sam zbog rezultata, ali i što sam sasvim zdrava i što već sutra mogu početi pripreme za novu sezonu - rekla je mlada Splićanka, koja je u Solunu bila blizu rušenju svjetskog rekorda kao nikad prije. (mi,vp)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...