Obavijesti

Sport

Komentari 83

Bomba s Kajzerice: Ivo Grbić već potpisao za Atletico Madrid, cijeli transfer i do 6 milijuna €!

Bomba s Kajzerice: Ivo Grbić već potpisao za Atletico Madrid, cijeli transfer i do 6 milijuna €!
3

Kakav posao Lokomotive! Zagrebački prvoligaš danima je u tajnosti pregovarao s Atletico Madridom, no 'lokosi' su uspjeli nagovoriti Španjolce da Grbić brani barem dvije europske utakmice za Lokomotivu...

VIDEO

Ivo Grbić (24) novi je član Atletico Madrida! Da, dobro ste pročitali, Lokomotiva je upravo odradila najveći transfer u svojoj povijesti, svog vratara prodala jednom od najvećih klubova Europe. Zagrebački prvoligaš s Kajzerice za svog će vratara dobiti oko 4 milijuna eura, ali taj bi posao s raznim bonusima mogao 'lokosima' donijeti i do 6 milijuna eura.

Pokretanje videa...

Lokomotiva u Ligi prvaka 01:08

Pregovori španjolskog i hrvatskog kluba trajali su nekoliko dana, a Grbić je već potpisao četverogodišnji ugovor s Atleticom. No, Lokomotiva je uspjela, uz sjajan posao, dogovoriti još nekoliko sjajnih stvari, pa će Grbić braniti barem dvije europske utakmice za 'lokose', pa tek onda krenuti put Madrida. Istina, Grbić još nije odradio liječnički pregled s Atleticom, pa će potpisani 'transfer agreement' postati važeći tek kada hrvatski vratar prođe sve liječničke preglede.

Cijela nam je priča stigla servirana, tijekom dana dobili smo nekoliko poziva španjolskih novinara koje je zanimalo kakav to golman stiže u Atletico. Istina, prvo smo i sami pomislili kako se radi o Dominiku Livakoviću, no brzo su nas sami razuvjerili i jasno nam dali do znanja kako u Atletico ide - Ivo Grbić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Atletico već godinama ima jedne od najboljih vratara svijeta, mrežu španjolskog velikana branili su David De Gea, Thibaut Courtois, dok je danas tamo Jan Oblak. I baš je to zanimljiva priča, Oblak u Atleticu ima izlaznu klauzulu od 100 milijuna eura, a dok netko 'ne izbije iz cipela' Diega Simeonea, Madriđani će Grbića pripremati za njegovog nasljednika. 

Zagreb: Lokomotiva i Dinamo sastali se u 28. kolu HT Prve lige

Lokomotiva je ovim transferom nastavila dominirati ljetnim prijelaznim rokom, momčad Gorana Tomića je na prodajama Grbića (4 mil. eura), Kastratija (2 mil. eura), Uzunija (1,8 mil. eura) i Jakića (1,2 mil. eura) inkasirala čak devet milijuna eura. A vrlo vjerojatno ni to neće biti sve, 'lokosi' u svojim redovima i dalje imaju Tolića, Cokaja, Mersinaja... na čije bi adrese mogle stići kvalitetne ponude.

Ivo Grbić će se poslije europskih kvalifikacija (barem dvije utakmice) u Španjolskoj pridružiti Atleticu za koji nastupa i naš Šime Vrsaljko. No, za lakšu prilagodbu u novoj sredini pobrinut će se Crnogorac Stefan Savić, Slovenac Jan Oblak, pa i Srbin Ivan Šaponjić.

Osijek ugostio Lokomotivu u 36. kolu HT Prve lige

Podsjetimo, Lokomotiva je besplatno dovela Grbića iz Hajduka, pa od njega stvorila (uz Livakovića) najboljeg vratara lige. A Splićani u međuvremenu lutaju s golmanskim rješenjima, nikako da pronađu 'jedinicu koja će spašavati stvari kada ostatku momčadi ne ide najbolje. Ivo Grbić za 'lokose' je skupio 74 nastupa, dovoljno da ga prepoznaju i skauti najvećih europskih klubova. Svaka čast, potpuno zasluženo!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine