Obavijesti

Sport

Komentari 2

Booker sa sirenom za Šarićevu pobjedu protiv odličnog Zupca!

Booker sa sirenom za Šarićevu pobjedu protiv odličnog Zupca!
1

Čitlučanin koji je prebolio korona virus vratio se u pravu formu i za Clipperse protiv Sunsa ostvario double-double, ali nije bilo dovoljno za pobjedu. Phoenix još ima šanse za play-off

VIDEO

Phoenix Sunsi Darija Šarića su noćas u Orlandu sa 117-115 pobijedili Los Angeles Clipperse Ivice Zupca zahvajujući pogotku na zvuk sirene za kraj Devina Bookera, a dvojica hrvatskih košarkaša su odigrali odlično.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako zakucava Zupčeva Kristina

Pokretanje videa...

Kako zakucava Zupčeva djevojka 00:36

Šarić je u pobjedi svoje momčadi sudjelovao sa 13 koševa (šut iz igre 4/9, trice 0/2), osam skokova i jednom asistencijom u 26 minuta na terenu, dok je Zubac za Clipperse odigrao 25 minuta i upisao double-double s 18 koševa (šut iz igre 7/9) i 12 skokova te jednim blokom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najbolji strijelac Phoenixa bio je Booker koji je utakmicu završio sa 35 ubačaja. Ricky Rubio je dodao 18 koševa, a Deandre Dayton 19. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

NBA: Phoenix Suns at Los Angeles Clippers

Suns (29-39) su nastavili sjajan niz u Orlandu ostvarivši treću pobjedu zaredom što im nadu za plasman u doigravanje i dalje drži na životu. Kod Clippersa (45-22) najbolji je bio Kawhi Leonard sa 27 koševa. dok je Paul George ubacio 23 koša. 

Phoenix je u Orlando došao s najgorim omjerom pobjeda i poraza od momčadi iz Zapadne konferencije, ali sada je još uvijek u igri za play-off nakon tri uzastopne pobjede. Sunsi zaostaju tri utakmice za Memphisom koji je osmi na Zapadu, ali su pred njim utakmice protiv New Orleansa, San Antonija i Portlanda.

Dallas je protiv Sacramenta gubio cijelu utakmicu i tek je u samoj završnici stigao do izjednačenja za produžetke, a onda je u dodanom vremenu pobijedio 114-110.

Sjajan je bio Slovenac Luka Dončić s novim triple-doubleom (34 koša, 20 skokova i 12 asistencija). Postao je najmlađi igrač s učinkom od 30+ koševa, 20+ skokova i 10+ asistencija u povijesti NBA-a! Podsjetimo, tek mu je 21 godina i nešto više od pet mjeseci.

Tim Hardaway i Kristaps Porzingis dali su po 22 koša za Dallas,a DeAron Fox  je predvodio Kingse s 28 koševa. Sacramento s tri uzastopna poraza više nema šansi za doigravanje.  

Miami Heat je s 111-106 pobijedio Boston Celtics u borbi za treće mjesto Istoka, a momčad s Floride je do pobjede došla bez ozlijeđenoga Jimmyja Butlera. Duncan Robinson (21) i Goran Dragič (20) najbolji kod Miamija, a Jayson Tatum (23) kod Bostona. 

Brooklyn Netsi su iznenadili Milwaukee Buckse (119-116), a junak dvoboja bio je Timothe Luwawu-Cabarrot, koji je postigao rekordnih 26 poena i pogodio dvije ključne trice koje su Netsima donijeli pobjedu. Netsi su desetkovani ozljedama, a još im se na ovoj utakmici ozlijedio i Jamal Crawford. Kandidat za najboljeg igrača sezone Giannis Antetokounmpo postigao je 16 poena, ali nije igrao u drugom poluvremenu jer je trener Milwaukeea Mike Budenholzer odmarao svoje najbolje igrače. Bucksi vode na Istoku i vjerojatno će zadržati "broj 1", ali od 1. ožujka Milwaukee je od osam utakmica dobio tek dvije.

Portland Trail Blazersi su s 110-102 porazili Houston Rocketse i ostali u igri za plasman u playoff. Damian Lillard (21, 9 skokova, 8 asista) prvo ime Blazersa, za koje Mario Hezonja nije ulazio u igru, a odlično je odigrao bivši igrač Cedevite Jusuf Nurkić s 18 koševa, 19 skokova i tri blokade. James Harden (23) i Russell Westbrook (15) dali su ipak premalo za Houston, koji je četvrti na Zapadu.

Indiana Pacersi su ostali neporaženi od restarta, a sinoć su slavili protiv Orlando Magica s 120-109. T.J. Warren (32) se ponovno potvrdio kao igrać u sjajnoj formi, u prve tri utakmice Pacersa zabio je 119 poena. Nikola Vučević (24, 10 skokova) je predvodio Orlando, koji je pao na osmo mjesto Istoka. 

NBA, rezultati:

  • Milwaukee - Brooklyn 116-119
  • Sacramento - Dallas 110-114 (produžetak)
  • LA Clippers - Phoenix 115-117
  • Indiana - Orlando 120-109
  • Miami - Boston 112-106
  • Portland - Houston 110-102
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram