Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Borac zaražen HIV-om borio se u Gloryju, sudac tuži komisiju!

Sporan meč dogodio se na GLORY-ju 52 u ožujku 2018. godine i premda se već neko vrijeme govori o ovom slučaju, zbog osjetljivosti situacije dotični borac nije imenovan

World kickboxing champion Maria Lang trains in wind tunnel
Foto: Felix Hörhager/DPA/PIXSELL
3 komentara

Sudac Marcos Rosales tužio je Sportsku komisiju Kalifornije (CSAC) jer je naknadno saznao da je sudio meč u kojem se borio borac zaražen HIV-om!

Poznati sudac i s kickboxing i MMA scene odlučio se zakonski obračunati sa Sportskom komisijom koja je neobjašnjivo dala dozvolu neimenovanom borcu za nastup u najjačoj svjetskoj kickboxing organizaciji GLORY.

Budući da se radi o krvavom sportu u kojem, osim boraca, doticaj s krvlju imaju i suci, osoblje u kutu, a nakon borbe i fanovi u ringu, Rosalesov potez i razlog za ljutnju u potpunosti je opravdan.

Sporan meč dogodio se na GLORY-ju 52 u ožujku 2018. godine i premda se već neko vrijeme govori o ovom slučaju, zbog osjetljivosti situacije dotični borac nije imenovan.

Sportska komisija je trebala testirati borce uoči priredbe prije nego ih je licencirala, a nema objašnjenja kako se ovaj propust dogodio.

Rosales također navodi i da je tih dana imao spolni odnos sa suprugom te da joj je vrlo lako mogao prenijeti virus HIV-a. Ne navodi se iznos koji traži od CSAC-a.

Popis boraca s GLORY-ja 52:

Robin van Roosmalen vs. Kevin VanNostrand
Anissa Meksen vs. Ashley Nichols
Jason Wilnis vs. Robert Thomas
Yousri Belgaroui vs. Simon Marcus
Pavel Zhuravlev vs. Myron Dennis
Mike Lemaire vs. Chris Camozzi
Stoyan Koprivlenski vs. Josh Jauncey
Zakaria Zouggary vs. Bailey Sugden

Naši partneri pišu
Message