Obavijesti

Sport

Komentari 224

Caktaš iz penala za remi, Sluga je spasio Riječane u nadoknadi!

Caktaš iz penala za remi, Sluga je spasio Riječane u nadoknadi!
12

Hajduk i Rijeka odigrali su 1-1 u Splitu. Gosti su poveli preko Čolaka u 52. minuti, a 10 minuta kasnije Caktaš je zabio iz penala. Najsretniji je Dinamo, koji ima šansu još malo pobjeći dvojcu koji ga prati

VIDEO

Hajduk i Rijeka odigrali su 1-1 u Jadranskom derbiju. Splićani ni nakon šest godina i osam mjeseci, ili ako ćete baš detaljno, 2428 dana, ne znaju za pobjedu protiv Rijeke u Splitu. Sjajni golman gostiju Simon Sluga najzaslužniji je što je i dalje tako.

Kako je samo obranio Caktašu duboko u sudačkoj nadoknadi... Bila je ovo utakmica koja je trebala izbaciti jedan klub koji će nastaviti trku za Dinamom, ali ispalo je najbolje za - plave, koji sad imaju šansu još malo pobjeći dvojcu koji ga prati.

Vratio se Futacs

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Počelo je vatreno, volejem Nižića u trećoj minuti, ali Sluga je sjajno obranio. Žestoki Jadranski derbi za ovu bi se priliku mogao nazvati i - Kartonskim derbijem. Završilo je s 10 žutih i jednim crvenim. Malo je šansi bilo u prvom dijelu, od Rijeke smo vidjeli tek jedan pokušaj, Heberov udarac glavom koji je lako uhvatio Karlo Letica.

Hajduk je mogao povesti na početku drugog, ali neopreznost Rijekinog desnog beka Raspopovića, koji je vraćao glavom loptu golmanu, nije iskoristio Toma Bašić. Rijeka ne prašta, brza akcija preko desne strane, Pavičić vraća Čolaku i 1-0 je na Poljudu. 

Nakon tog gola moglo je biti i 2-0, ali Acosty, koji je radio dosta problema Savvasu i Borji Lopezu koji su ga zatvarali, ostao je prekratak za korak. 

Hajduk se vratio samo 10 minuta nakon što je primio. Gyursco je bio u duelu s Raspopovićem, čisti penal za Hajduk koji je Mijo Caktaš pretvorio u 1-1.

Zadnjih 10 minuta dobio je Marko Futacs, koji je na terenu bio prvi put nakon osam mjeseci i teške ozljede na derbiju protiv Dinama. Torcida je prekinula utakmicu bakljadom i topovskim udarima, igralo se gotovo 10 minuta sudačke nadoknade, a u toj nadoknadi Caktaš je imao fantastičnu šansu, no njegov udarac glavom obranio je Sluga.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 224
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...