Obavijesti

Sport

Komentari 0

Borna Gojo ispao u prvom kolu Indian Wellsa, Ćorić odmarao

Borna Gojo ispao u prvom kolu Indian Wellsa, Ćorić odmarao
3

Hrvatski reprezentativac Borna Gojo ispao je u prvom kolu Masters 1000 turnira Indian Wellsa, dok je Borna Ćorić bio slobodan u prvom kolu

VIDEO

U susretu 1. kola ATP teniskog turnira iz serije Masters 1000 u Indian Wellsu hrvatski tenisač Borna Gojo (25) je izgubio od Francuza Richarda Gasqueta sa 4-6, 7-6 (5), 2-6. Nakon što je uspješno odradio kvalifikacije izborivši svoj prvi turnir iz serije Masters 1000 u karijeri, Bojo je poražen u 1. kolu od iskusnog 36-godišnjeg Francuza.

Bio je to ravnopravan meč, a nakon dva sata i 12 minute igre slavio je Gasquet koji je u karijeri osvojio 16 turnira. U prvom setu presudio je break u trećoj igri u kojem je Gojo imao 40-15, a potom još dvije prednosti, dok je Francuz imao dvije break lopte. Nažalost, drugu je iskoristio. Francuz je došao do prednosti koju do kraja seta nije ispustio.

Davis Cup - Group A - Italy v Croatia

U drugom setu 25-godišnji Splićanin se dva puta uspio vratiti iz breaka zaostatka, a na koncu osvojiti set u 13. igri. Gasquet je već u prvom gemu napravio break, no Gojo je uzvratio izjednačivši na 2-2. Gasquet tada radi novi break za 3-2, ali i Gojo odmah vraća na 3-3. Set je potom otišao u tiebreak u kojem su tenisači sedam puta gubili servise, Francuz četiri puta, a hrvatski tenisač tri puta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gojo uzeo set pa pao

Na koncu je Gojo nakon sat vremena igre dobio drugi set 7-6 (5). Gojo je dobro krenuo i u treći set. Držao se do 2-2, a Gasquet tada veže četiri gema i odlazi do pobjede i prolaska u drugo kolo.

Ćorić, Martić i Vekić slobodni su u prvom kolu Indian Wellsa
Ćorić, Martić i Vekić slobodni su u prvom kolu Indian Wellsa
Napali srpskog tenisača jer je predao dva gema do poraza...
Napali srpskog tenisača jer je predao dva gema do poraza...

Gojo je meč završio sa 20 as servisa, imao je 48 winnera, a Gasquet 27. Hrvatski tenisač je imao i 26 neprisiljenih pogrešaka, a Francuz šest manje. Gasquet će u drugom kolu igrati protiv 11. nositelja Talijana Jannika Sinnera koji je u prvom kolu bio slobodan.

Davis Cup - Group A - Croatia v Argentina

U drugom kolu kreće i drugi hrvatski tenisač Borna Ćorić kojeg čeka ogled protiv Slovaka Alexa Molčana koji je porazio Španjolca Alberta Ramosa-Vinolasa sa 6-3, 6-2. Ćorić i Molčan su do sada igrali jednom, a slavio je 25-godišnji Slovak, trenutačno 63. tenisač svijeta. Igrali su lani u Hamburgu, a Ćorić je zbog ozljede predao meč kod zaostatka od 7-6 (7) i 2-0.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu