Obavijesti

Sport

Komentari 1

Borna ušao u 2. kolo Mastersa

Borna ušao u 2. kolo Mastersa

Ključnim se pokazao kraj prvog i početak drugog seta kada Fucsovics nije iskoristio svoje prilike, pao u rezultatski zaostatak, a zatim i psihički potonuo

VIDEO

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u 2. kolo ATP turnira iz serije "Masters 1000" koji se igra u Parizu, on je u susretu 1. kola nadigrao Mađara Martona Fucsovicsa sa 7-6 (5), 6-1 nakon sat i 47 minuta igre. Bio je ovo treći suset Ćorića i Fucsovicsa i treća pobjeda prvog hrvatskog "reketa".

Pokretanje videa...

Borna Ćorić na treningu 01:37

Ključnim se pokazao kraj prvog i početak drugog seta kada Fucsovics nije iskoristio svoje prilike, pao u rezultatski zaostatak, a zatim i psihički potonuo. 

Mađar je mnogo bolje otvorio "tie-break" prvog seta, s dva odlična "passinga" ostvario je dva "mini-breaka" i poveo sa 3-0 uz dva servisa. No, tu svoju prednost odmah je ispustio s loše odigranom skraćenom lopticom i dvostrukom servis pogreškom da bi Ćorić s nekoliko čvrstih poena s osnovne linije odlučujuću igru riješio u svoju korist sa 7-5.

U prvoj igri drugog seta Fucsovics je imao tri "break-lopte" (15-40 i prednost), no Ćorić je u sve te tri situacije pogodio odličan prvi servis te se izvukao iz neugodne situacije. Odmah u sljedećem gemu Ćorić je oduzeo servis Fucsovicsu i tu je dvoboj praktički bio riješen. Naš je igrač prijetio novim "breakom" u svakom sljedećem Mađarovom servis-gemu, a i ostvario je još jednoga za prednost od 5-1.

Ćorić će u 2. kolu igrati protiv boljeg iz ogleda Australca Jordana Tompsona i Argentinca Federica Delbonisa. Kasnije tijekom dana svoj dvoboj 1. kola u Parizu igrat će i drugi hrvatski predstavnik Marin Čilić, a njegov suparnik bit će Kanađanin Felix Auger-Aliassime.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica