Obavijesti

Sport

Komentari 2

Borrusia četvorkom zadržala vrh, Stuttgart - Werder 6-0!

Borrusia četvorkom zadržala vrh, Stuttgart - Werder 6-0!
1

U nedjeljnim bundesligaškim utakmicama odvijao se pravi festival golova. U tri susreta palo je 14 golova, više od 4,5 golova po susretu. Stuttgart je ponizio Werder

VIDEO

Nogometaši Stuttgarta pobijedili su kao domaćini Werder s nevjerojatnih 6-0 u ogledu 11. kola njemačkog prvenstva.  Stuttgartu je ovo tek treća pobjeda u Bundesligi ove sezone, ali ipak ne i najuvjerljivija! Protiv Borussije Mönchengladbach je Stuttgart slavio sa 7-0 sredinom rujna.

Isto tako, Stuttgart je Werderu kao domaćin zabio šest golova i u ožujku 2008. godine, no tada su i gosti poentirali tri puta. Zanimljivio da je tada Cacau zabio dva gola za ''švabe'', a dva gola postigao je i u ovoj utakmici. Usto je i propustio realizirati penal, baš kao i Frings za goste u 24. minuti, kod rezultata 1-0 za domaće.

Uz Cacaua, posevbo se istaknuo i Marica, koji je uz jedan pogodak upisao i tri asistencije. Strijelci za domaćina bili su još Gentner, Niedermeier i Boka

Stuttgart je ovom pobjedom izašao iz zone ispadanja na kraju sezone, te sada drži 14. mjesto sa 10 bodova. Werder je na 11. mjestu s 4 boda više.

Na dominantan je način dortmundska Borussija zadržala niz nepobjedivosti u gostima i vrh ljestvice njemačkog nogometnog prvenstva nakon 11. kola. Slavili su 4-0 pobjedu kod Hannovera.

Valja naglasiti da je tako uvjerljiv rezultat ostvaren u smiraju utakmice budući da je od 11. minute, kada je precizan bio Kagawa, do 72. na semaforu pisalo 1-0 za lidera Bundeslige. Tada je uvodno vodstvo svojim šestim prvenstvenim pogotkom povisio Barrios, a sve je za gostujuću momčad bilo lakše nakon što je u 77. isključen Haggui. Osim kazne Tunižaninu uslijedila je i kazna za Hannoverovu momčad budući da je njegov nasrtaj na Blaszczykowskija ocijenjen i najstrožom kaznom. Propustio ju je realizirati Sahin.

Precizni su zato u nastavku igre bili još Lewandowski i Blaszczykowski za konačnih 4-0 i šestu uzastopnu gostujuću pobjedu dortmundske momčadi. Iskorištena je ona za dodatni bijeg na vrhu ljestvice na kojem sada uživaju četiri boda prednosti pred drugoplasiranim Mainzom.

Bayer je u Leverkusenu pobijedio Kaiserslautern s 3-1. Za goste je Srđan Lakić odigrao cijelu utakmicu, dok Ivo Iličević nije konkurirao za momčad, dok je kod domaćina Domagoj Vida svih 90 minuta ostao na klupi.

Gosti su poveli u 15. minuti golom Dicka, a najzaslužniji za preokret domaćina bio je dvostruki strijelac Sydney Sam, koji je u 38. minuti izjednačio na 1-1, a u 84. je postavio konačnih 3-1. Prije toga, u 68. minuti je vodeći pogodak za ''apotekare'' zabio Helmes. Bayer se probio na treće mjesto s 21 bodom. Ispred njega su Borussia Dortmund s 28 i Mainz s 24 boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'