Obavijesti

Sport

Komentari 0

Kovač poražen od Stuttgarta, Hoffenheim slavio bez Krame

Kovač poražen od Stuttgarta, Hoffenheim slavio bez Krame

Borussia (D) je samo bod udaljena od prvog mjesta, a Wolfsburg Nike Kovača nalazi se na sedmom mjestu Bundeslige

VIDEO

Nogometaši Borussije Dortmund svladali su kod kuće preokretom Union Berlin s 4-2, dok je Leipzig na svom travnjaku odigrao samo 0-0 s Bochumom u utakmicama sedmog kola njemačke Bundeslige.

Niklas Fuellkrug doveo je Dortmund u vodstvo u sedmoj minuti, ali je Union Berlin do kraja prvog poluvremena preokrenuo rezultat golovima Robina Goossensa u devetoj i Leonarda Bonuccija iz jedanaesterca u 31. minuti.

Početkom drugog poluvremena Dortmund je ponovno vratio prednost na svoju stranu - prvo je u 49. minuti zatresao mrežu Union Berlina, a u 71. minuti postavio konačnih 4-2 za Borussiju Dortmund. Josip Juranović nije igrao za goste.

Nogometaši Hoffenheima slavili su u Bremenu protiv Werdera 3-2 golom u sudačkoj nadoknadi.

Hoffenheim je poveo golom Maximiliana Beyera u osmoj minuti, a izjednačio je Romano Schmid u 17. Novo vodstvo gostujuće momčadi donio je Grisha Prommel u 29. minuti, a izjednačio je Jens Stage u prvoj minuti sudačke nadoknade. Pobjedu Hoffenheimu donio je Marius Bulter pogotkom u drugoj minuti nadoknade vremena. Andrej Kramarić nije bio u sastavu gostiju zbog ozljede kuka.

Hoffenheim se nakon pete prvenstvene pobjede popeo na četvrto mjesto ljestvice sa 15 bodova. Werder je doživio drugi uzastopni poraz, ukupno peti i zauzima 14. mjesto sa šest bodova.

Nogometaši Stuttgarta pobijedili su na svom terenu Wolfsburg s 3-1 Wolfsburg je nakon prvog poluvremena imao gol prednosti, budući da je Janick Gerrhart u 34. minuti zatresao mrežu domaćina, no Stuttgart je kasnije stigao do preokreta "hat-trickom" Gvinejca Serhua Guirassija.

Prvo je bio precizan s bijele točke u 66. minuti, a potom se upisao među strijelce u 78. i 82. minuti. Za Wolfsburg je cijelu utakmicu igrao Lovro Majer.

Stuttgart je upisao šestu pobjedu od početka prvenstva i trenutno je prvi na ljestvici sa 18 bodova, druga je Borussia (D) s bodom manje, dok je Wolfsburg sedmi sa šest bodova manje.

U duelu Leipziga i Bochuma nije bilo golova, dok je Darmstadt sa 2-1 bio bolji od Augsburga. Dion Drena Beljo je igrao cijelu utakmicu za Augsburg, a Matej Maglica za goste. Leipzig je sada peta momčad lige sa 14 bodova, Darmstadt je na 11. mjestu sa sedam, Augsburg je 15. s pet, a Bochum na 16. poziciji s četiri boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...