Obavijesti

Sport

Komentari 17

Boško Šutalo teže je ozlijeđen, Dinamo dovodi stopera lokosa

Boško Šutalo teže je ozlijeđen, Dinamo dovodi stopera lokosa

Moreno Živković dolazi u Dinamo s posudbe u Lokomotivi nakon što je postalo jasno da Boško Šutalo pauzira najmanje dva mjeseca zbog sindezmoze gležnja. Čavlina pak zasad ostaje na Kajzerici

VIDEO

Dan nakon završetka prvog dijela sezone Dinamo je doznao i protivnika u nastavku europskih izazova, bit će to španjolski velikan Betis u šesnaestini finala Konferencijske lige. Momčad se polako okreće odmoru, dok stručni stožer i klupsko vodstvo imaju pune ruke posla oko slaganja kadra za drugi dio sezone.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Dinamo - Hajduk 0-0

Pokretanje videa...

sažetak dinamo hajduk 01:33

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Boško Šutalo (23) ozlijedio je gležanj u utakmici protiv Ballkanija u četvrtak (3-0), izašao je iz igre u 43. minuti, a četiri dana poslije poznata je i dijagnoza: sindezmoza gležnja, odnosno najmanje dva mjeseca pauze.

To znači da će Šutalo, koji je pauzirao vjerojatno propustiti utamice protiv Betisa. Sreća je u nesreći za njega i Dinamo da se ne radi o gležnju zbog kojega je ranije imao problema. Podsjetimo, godinu dana pauzirao je zbog ozljede prednjega križnog ligamenta, a onda je zaradio i bakteriju.

Moreno Živković dolazi u Dinamo

Sergej Jakirović odlučio je odmah reagirati i dovesti pojačanje u obrani, Morena Živkovića (19) iz Lokomotive, koji iza sebe ima vrlo dobru polusezonu (deset utakmica po 90 minuta, pet bez primljenog gola). Radi se o sinu bivšeg hrvatskog reprezentativca Borisa Živkovića.

Zagreb: NK Lokomotiva i NK Rudeš u utakmici 17. kola Prve HNL

Iako je postojala opcija da se u Maksimir vrati i Nikola Čavlina (21) kao pojačanje na golmanskoj poziciji, od toga je Jakirović odustao. Mladi golman ostaje u Lokomotivi. Doduše, za razliku od Živkovića, on nije pod ugovorom s Dinamom, već je u ljeto prošle godine napustio drugu momčad maksimirskog kluba bez odštete, pa bi za njega morao platiti i odštetu.

Lokomotiva i Gorica sastali se u 11. kolu SuperSport HNL-a

Dinamo će se ove zime riješavati nekolicine igrača, a čini se kako bi Maksimir prvi mogli napustiti Bogdan Mihajličenko i Joaquin Sosa, taj bi se dvojac mogao vratiti u svoje klubove - Anderlecht i Bolognu. Ukrajinac i Urugvajac bit će zapamćeni tek kao prolaznici, nitko za njima u Maksimiru neće plakati.

A "modri" su pronašli - lijevog beka. Nije još poznato o kojem se igraču radi, ali Dinamo je u završnim pregovorima s jednim igračem kojim je, kako saznajemo, oduševljen - Sergej Jakirović. Zagrepčani su dogovorili i prvog suparnika za zimske pripreme, 6. siječnja "modri" će se u Zagrebu obračunati s Rogaškom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'
Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega