Obavijesti

Sport

Komentari 8

Bosna pobijedila Belgiju, Ćiro spreman za pijanku

Bosna pobijedila Belgiju, Ćiro spreman za pijanku
1

Reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je u gostima Belgiju. Na taj način Ćiri su sinovi omogućili da ispuni obećanje izgovoreno neki dan

VIDEO

Blažević je tada rekao kako će se napiti prvi put u životu pobijedi li BiH Belgiju. I pobijedili su pa će ionako rječiti Blažević uz koju čašicu više biti vjerojatno još raspoloženiji za razgovor.
Naši susjedi poveli su golom Džeke već u sedmoj minuti. Minimalno vodstvo uspjeli su održati do kraja poluvremena. Dembele je izjednačio na 1-1 u 65. minuti i činilo se kako BiH neće izdržati. Iako je utakmica u jednom trenutku pri rezultatu 1-1 čak bila prekinuta na 12 minuta zbog bakljade navijača BiH, niti to nije zaustavilo Ćiru i njegove sinove. Sam je Blažević morao putem mikrofona smirivati navijače BiH jer je sudac igrače poslao u svlačionicu. Prijetio je defintivni prekid utakmice, ali se to ipak nije dogodilo. Brzo nakon toga bude se strijelci gostiju pa od 74. do 86. zabijaju Jahić, Bajramović i Misimović. Konačnih 4-2 postavio je Sonck iz penala u 89. minuti. Ove dvije reprezentacije igrat će ponovno u srijedu, ali će ovog puta domaćin u Zenici biti BiH.
Nogometaši Rumunjske doveli su se praktički u bezizlaznu situaciju nakon domaćeg poraza od Srbije 3-2 u Constanti. Nakon četiri odigrane utakmice u skupini 7 Rumunji imaju tek četiri boda. U tri domaće utakmice osvojili su tek jedan bod (protiv Francuske, 2-2), a jedinu pobjedu ostvarili su na gostovanju kod Farskih Otoka (1-0). Do poluvremena je Srbija vodila 2-0 golom Milana Jovanovića i autogolom Dorela Stoice. Početkom nastavka (u 51. minuti) nadu domaćinima vraća Ciprian Marica, ali na dva pogotka razlike Srbe opet odvodi Branislav Ivanović. Do kraja utakmice Rumunji su uspjeli tek ublažiti poraz golom Dorela Stoice glavom nakon slobodnog udarca Adriana Mutua.
Francuska je u gostima pobijedila Litvu 1-0 golom Riberyja.

Skupina 5
ARMENIJA - ESTONIJA 2-2 (Mkhitrayan 33, Ghazaryan 87 / Vasiljev 38, Zenjov 67)
BELGIJA - BIH 2-4 (Dembele 65, Sonck 89 / Džeko 7, Jahić 74, Bajramović 80, Misimović 86)
ŠPANJOLSKA - TURSKA 1-0 ( Pique 60)

Redoslijed: 1. Španjolska 15 (5), 2. BiH 9 (5), 3. Turska 8 (5), 4. Belgija 7 (5), 5. Estonija 2 (5), 6. Armenija 1 (5)

Skupina 7
RUMUNJSKA – SRBIJA 2-3 (Marica 51, Stoica 73 / Jovanović 17, Stoica 44-ag, Ivanović 59)
LITVA – FRANCUSKA 0-1 (Ribery 67)

Redoslijed: 1. Srbija 12 (5), 2. Litva 9 (5), 3. Francuska 7 (4), 4. Austrija 4 (4), 5. Rumunjska 4 (4), 6. Farski Otoci 1 (4) 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti